Haberler

Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar

RİMUFER Başkanı Erbaş."Ülke bütünlüğüne zarar veren her olayın karşısında olacağız".

Rize Muhtarlar Federasyonu (RİMUFER) Başkanı Mustafa Erbaş, "Ülke bütünlüğüne zarar veren her olayın karşısında olacağız" dedi.

Erbaş, RİMUFER binasında Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili düzenlediği basın toplantısında, muhtarların halkın sesi olarak hizmette köprü görevi yaptığını belirtti.

Rize'nin gelişmesine katkı sağlayacak her türlü olumlu projeye destek olduklarını ifade eden Erbaş, "Federasyonumuz hiçbir siyasi kuruluşun arka bahçesi veya ön bahçesi değildir. Herkese eşit mesafede olan, halkın görüşlerini ve isteklerini yansıtan bir anlayışla hareket ediyoruz. Toplumun yaşam standartlarının yükselmesine yönelik çalışmalara destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Son günlerde ülke genelinde yapılan yürüyüşlerin Rize'de yaşanmasına yönelik gelişmelerin kaygı verdiğini savunan Erbaş, "Bir an önce birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize, ülke bütünlüğümüze zarar veren her olayın karşısında olacağız. Vatandaşlarımızı birbirinin görüşlerine saygı duymaya davet ediyoruz. Hiçkimse birbirinin sabrını denemeye kalkmamalıdır. Bu tip olaylara karşı çıkanlar Türkiye'nin güçlü olmasını istemeyenlerdir" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Erbaş Taksim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title