Haberler

Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar

BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, "Demokratik açılım adıyla başlatılan sürecin birinci aşaması olan geri çekilme problem yaşanmadan devam ediyor."

BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, "Demokratik açılım adıyla başlatılan sürecin birinci aşaması olan geri çekilme problem yaşanmadan devam ediyor. Son zamanlarda yaşanan olaylar gösteriyor ki sürecin bir an önce sonuç bulması lazım" dedi.

Taksim Gezi parkındaki olaylar nedeniyle bir grup Ağrı Devlet Hastanesi önünde toplandı.

Aksoy, burada yaptığı konuşmada, çözüm sürecinin aynı zamanda değiştiren ve dönüştüren bir niteliğe sahip olduğunu söyledi. Bu sürecin demokrasiye ciddi katkılar sağladığını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Bir süredir demokratik açılım adıyla bir süreç açıldı. Bu süreç nedeniyle birtakım olumlu gelişmeleri hep birlikte görüyoruz. Sürecin birinci aşaması olan geri çekilme olayında büyük problemler yaşanmadan olumlu bir geri çekilme devam ediyor. Son zamanlarda yaşanan olaylar da gösteriyor ki artık bu sürecin hızla ve suratle biran önce sonuçlanması lazım. Umarım son zamanlarda gelişen provakasyonlara karşı oldukça uyanık durmak kaydıyla bu süreç daha da gelişecektir. Tabi en önemlisi bu sürecin ikinci aşamasıdır. Bu ikinci aşamada atılacak olan adımlar herkesin rengini ve samimiyetini de ortaya çıkaracaktır."

SES Ağrı Şube Başkanı Heval Bozdağ da grup adına yaptığı konuşmada,  Taksim Gezi parkında yaşanan olayların eşitliğe, özgürlüğe ve demokrasiye hasret bırakılan  tüm kesimlerin umutlarını yeniden fizlizlendirdiğini savundu.

Grup açıklamaların ardından olaysız dağıldı. -

Kaynak: AA / Yerel

Halil Aksoy Taksim Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title