Haberler

Taksim'e Polis Bariyerleri Getirildi

Güncelleme:

Taksim Meydanı'na kamyonlarla polis bariyerleri getirildi.

Polis Taksim ve civarına bariyerlerini getirdi. Hazırlıkların 1 Mayıs için mi yoksa bu gece yapılacak 24 Nisan anması için mi olduğu anlaşılamadı.

Taksim Meydanı'na kamyonlarla polis bariyerleri getirildi. Dün öğle saatlerinden itibaren getirilmeye başlanan bariyerler, meydana çıkan Divan kavşağı, Mete Caddesi ve Taşkışla Caddesi'ne bırakıldı. Bariyerlerin 1 Mayıs önlemleri kapsamında getirildiği öğrenilirken bu akşam gerçekleşecek 1915 anması için de kullanılabileceği kaydedildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

1 Mayıs Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

ademadm_antakya@hotmail.com:

1 mayısta pkkdan beter teröristler gelecek çünkü...Alayı vatan haini.Öyle yakıp yıkarak işçi bayramımı kutlanır? Polisimizin yanındayız

33
14
yanıtYanıtla
istan bulluerolantlya@hotmail.com:

git sin ler mitik alanı yapıl dı oraya niye git miyollar neden şun ku turkiyeyi karışdıra cak lar son ra birisi daha ölecek ondan son ra su almaya git miş diyecekler diyecekler ben de işçiyim ben neden git miyorum

15
9
yanıtYanıtla
erenlerpirierenlerpiri@hotmail.com:

sen işçi isen bide bu cümleleri kurmuşsan yazıklar olsun sana.850 tl ye gebermeye devam et o zaman.

yanıt0
yanıt0
ESNAFcannn_23@hotmail.com:

BENİM DÜKKANIMA ZARAR GELSİN ALİMALLAH KAN DÖKERİM YETER ULAN İŞÇİNİN HAKKINI ARAMAZ YIKIP DÖKMEYE GELDİMİ BAŞI ÇEKERLER VATAN HAİNLERİ

15
6
yanıtYanıtla
aliderindeniz2233@hotmail.com:

kapat lan dükkanını git gevrek sat.köşeyi döndünüz orda zaten yeterince

yanıt0
yanıt0
İSKENDER BÜYÜKfatihparmaklar@gmail.com:

SİZLER SATILIGA ÇIKARINCA BİZDE ALDIK DEVLET SAHİPSİZ Mİ KALSIN?

19
1
yanıtYanıtla
kutucuderindeniz2233@hotmail.com:

lan tayyip korkunun ecele faydası yok.850 tlye git sen çalış da görelim faşistt

12
8
yanıtYanıtla
1 mayısderindeniz2233@hotmail.com:

nasikpe yıkacaz taksimi az kaldı..yok öle 850 tlye aç karnına çalışmak artık

8
12
yanıtYanıtla
cagla derinaytenguvenc34@gmail.com.tr:

Her sene ayni tartismalari duymaktan biktik. Bir kere Taksim cok sembolik bir alan 1977'de orada onlarca insan can verdi. Tabiiki orada kutlamak istemeleri cok dogal. Hukumet adeta gerilim yaratmak istiyor. Gecmis senelerde izin verildigi vakit bir senlik havasinda kutlamalar yapilmis sonrada herkes sessizce dagilmistir. Yine izin verilse ayni sey olacaktir. Ama siz bunca insanin demokratik hakkini gormezden gelir yasakci bir zihniyetle toma ve biber gazlariyla milletin uzerine yururseniz bunun sorumlusu da herhalde siz olursunuz.

12
7
yanıtYanıtla
sağduyueniscanli@hotmail.com:

ÇAĞLA KIZIMIZ....1977 bir kere çok çirkin bir olaydı.orada kurşun sıkanlar polis değildi.çok uzun ve derin mevzu.bir şey bir kere amacından uzaklaştırıldığı zaman artık dikiş tutmuyor.samimi söylüyorum ve abartmıyorum.200 bine yakın insan vardı.Lenin,Mao,Enver hoca,Tito posterleri vardı,Atatürk yoktu.SSCB,Çin,Yugoslavya,Küba bayrakları,kızıl bayraklar vardı,bir tek Türk bayrağı yoktu.polis kılığında gizli servis elemanları insanların üzerine ateş açtılar.ortada devlette yoktu.tıpkı futbol maçlarındaki gibi bir avuç serseri yüzünden sağduyulu sendikalar ve 1 mayısı şölen havasında kutlamak isteyenler cezalandırılıyor.evet,taksim meydanı özgürlüğün sesidir.ama maalesef kurunun yanında yaşta yandı.beklerdim ki basınımız bu marjinal guruplara arka çıkmasın.çoluk çocuk korkmadan bayram kutlayalım.olmadı,olmuyor,galiba da hiç olmayacak.

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title