Haberler

Taksim'deki Patlamada Yaralananların Kimlikleri Tespit Edildi

Taksim Kazancı Yokuşu'nda meydana gelen patlamada yaralananların kimlikleri belirlendi.

Taksim Kazancı Yokuşu'nda meydana gelen patlamada yaralananların kimlikleri belirlendi. Yaralılardan birinin hamile olduğu öğrenildi. Ayrıca, olay yerinde çalışmalarını yürüten ekipler ise incelemelerini tamamladı.

Taksim Kazancı Yokuşu'ndaki patlamada yaralananların kimlikleri tespit edildi. Olayın meydana geldiği resim-heykel atölyesinin sahibi Caner Karakuş ve hamile olduğu belirtilen eşi Emel Karakuş, Fatma Koç, Şahnur Aydın, Abdullah Özkul, Volkan Koçak Mehmet Ali Sever, Sıdıka Birgül ve eşi İsmail Çobanoğlu yaralandı.

İlke olarak, Caner ve Emel Karakuş, Mehmet Ali Sever, Sıdıka ve İsmail Çobanoğlu ile Fatma Koç, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahnur Aydın, Abdullah Özkul ve Volkan Koçak ise Alman Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Caner ve Emel Karakuş ise daha sonra Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Fatma Koç, Mehmet Ali Sever, Sıdıka Birgül ve İsmail Çobanoğlu'nun ise tedavilerine devam ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve bazı yetkililer yaralıları Şişli Etfal Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ayrıca, patlamanın ardından, polis, itfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme de tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Beyoğlu Belediyesi temizlik ekipleri de patlamada zarar gören binalardan dökülen cam ve moloz parçalarını yoldan kaldırmak için iş makinaları ile çalışma yapıldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ali Sever Fatma Koç Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title