Haberler

Taksim'deki Patlama

Patlamada yaralananların kimlikleri belirlendi Polis, itfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme tamamlandı.

Taksim'deki patlamada yaralananların kimlikleri belirlendi.

Kazancı Yokuşu'ndaki patlamada, olayın meydana geldiği sanat atölyesinin sahibi Caner Karakuş ve hamile olduğu belirtilen eşi Emel Karakuş ile Mehmet Ali Sever, Sıdıka Birgül ve eşi İsmail Çobanoğlu, Fatma Koç, Şahnur Aydın, Abdullah Özkul ve Volkan Koçak yaralandı.

Caner ve Emel Karakuş, Mehmet Ali Sever, Sıdıka ve İsmail Çobanoğlu ile Fatma Koç, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Şahnur Aydın, Abdullah Özkul ve Volkan Koçak ise Alman Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alman Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaralı, ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Caner ve Emel Karakuş, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer yaralıların tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Topbaş, yaralıları ziyaret etti

Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve bazı yetkililer, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Topbaş, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralıların durumuna ilişkin bilgi aldıklarını belirtti.

Yaralanan Emel Karakuş'la konuştuğunu anlatan Topbaş, şunları söyledi:

"Şuuru açık, konuşabiliyor. Bazı şeyler söyledim, teskin etmeye çalıştım. Hekimlerin verdiği bilgiye göre toparlar inşallah. Biraz zaman ister. Eşi ise biraz daha uzun yoğun bakıma alınacak. Geçmiş olsun diyorum. Ölen bir vatandaşımız olmadığı için memnunuz."

İnceleme tamamlandı

Öte yandan, patlamanın ardından, polis, itfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme tamamlandı.

Ekipler, olayın yaşandığı bölgenin bir kısmına elektrik verilmediği için incelemelerini harici ışık kaynaklarıyla gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Beyoğlu Belediyesi temizlik ekipleri de patlamada zarar gören binalardan dökülen cam ve moloz parçalarını yoldan kaldırmak için çalışma yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Topbaş Taksim Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title