Haberler

Taksim'deki Kadın Saldırganın Yeni Görüntüleri Çıktı

Güncelleme:

Taksim'de kadın saldırganın kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın kaçarken polis silahla peşinden kovalıyor.

Taksim'de kadın saldırganın kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın hızla uzaklaşırken silahlarını çeken polislerin de peşinden koştuğu görülüyor.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Taksim Meydanı, Sular İdaresi'nin önünde polis araçlarının park ettiği bölüme doğru ateş açan kadının kaçış anına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

KADIN KAÇARKEN POLİS SİLAHLA PEŞİNDEN KOVALIYOR

Görüntülerde kadın, saldırı sonrası hızla koşarak uzaklaşıyor. Silahlarını çeken polislerin de kaçan kadını yakalamak için arkasından koştuğu görülüyor.

Öte yandan Taksim Meydanı Sular İdaresi önünde bekleyen polislerin bugün araçlarını azalttığı görüldü.

ATEŞ ETTİ, SİLAHI ATTI, KAÇTI

Taksim Meydanı'nda simitçilik yapan Şiar Muhammed dünkü olayı anlattı. Şiar Muhammed, "Önce silah sesleri duydum. O yöne doğru baktığımda bir kadının polislere ateş ettiğini gördüm. Kadın ateş ettikten sonra silahı attı, kaçtı. Polisler de havaya ateş etti. Kadının peşinden koştu ama yakalayamadılar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

bingollu bozkurtMobil-ANDROID:

polis daha dikkatli olmali bu namertler her an pusuda belli rahat durmuyacaklar. allah korusun poliside askeride .

14
5
yanıtYanıtla
bingollu bozkurtMobil-ANDROID:

orda sivil bi vatandas vurulmasin die polis hassas davranmis dogrusunu yapmis bugun yarin alirlar o serefsizi teknik takip yada fiziki takiple mobeselerden de olsa cikarirlar ortaya

11
5
yanıtYanıtla
bingollu bozkurtMobil-ANDROID:

gardas polis napsin o kalabaligin icine karisip gidiyo namussuz .sivillerin arasinda polis nasil ates etsin yani

7
5
yanıtYanıtla
Polis Mobil-ANDROID:

gözlerini iyi aç görürsün yavaş çekimde en sona polislerin kostugunu görürsün

9
1
yanıtYanıtla
bingollu bozkurtMobil-ANDROID:

Istanbul sark gorevi kapsamina alinmali cunku bir cok dogu guneydogu ilinden daha tehlikeli ....

5
2
yanıtYanıtla
ali:

simitçiyi niye deşifre ediyorsun bi de isim soyismi soruyorsun yarın bu adamlar bu adama kızıp bu adamı öldürseler kim verecek hesabını zaten kamera da herkes görüyüyo .

4
2
yanıtYanıtla
EvrimMobil-IOS:

Kürtleri dağa çıkartıp büyük bir örgüt yaptınız PKK,yi az kaldı alevileride böyle yapacaksınız tüm sorumlusu kafa tascı Türk milliyet,cileridir

1
1
yanıtYanıtla
vatan sever:

saçmalık başka bişey dil devletımız odur budur dio ama bu şekilde biz halkın aklına gelen devletin kendi oyunu ben bir turk vatandaşlıyım ve bayragıma ülkeme saygım var ama ben bile inanamıyorum yok böyle birşey. kadın elinde uzun namlu, lu silahla taksim gibi bir yere kadar rahatlıkla çıkıyor ve saldırısını gerçekleştirip sonra er sokak başında polis olan bir yerden kaçmayı başarıyor ve yine her sokak başlarında yollarda kamera ve mobese olan bir şehirde taksiye bindiyini biliyorlar ama bulamıyorlar şimdi evet bu saldırı gerçek olsada benim şiman ki düşüncem bu yöne gidiyor istemeden . polisimize bilgi verildi kızı kendi devletımız gönderdi eylemi yap polisler yakalamıyacak seni sonra kaç ordan yanı insanın eklına gelen bu ya bu ülkede kameraların olmadıhı küçük bir ilimizin kasabasında bıle cinayet tecavüzx oluryor, da ikicisi gün bulup çıkarıyorlar şaka gibisiniz sadece gülüyorum yeter bu milleti saf yerine koydugunuz:))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title