Haberler

Taksim'de Şüpheli Paket Alarmı Verildi

Güncelleme:

Taksim'de, otobüs duraklarının bulunduğu tünele bırakılan şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından fünyeyle patlattı. Patlatılan paketten çikolata çıktı.

Taksim'de, tünelde bulunan şüpheli paket polisi alarma geçirdi; istikamet yaya ve araç geçişine kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından patlatılan şüpheli paketten çikolata çıktı.

ŞÜPHELİ PAKETİ GÖREN VATANDAŞLAR İHBARDA BULUNDU

Taksim'de otobüs duraklarının bulunduğu tünelde, yürüyen merdivenlerin önüne bırakılan paketten şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi.

TÜNEL YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Bölgeye gelen polis ekipleri otobüs durağındaki yolcuları buradan uzaklaştırdı; tünel her iki yönden yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

PAKETTEN ÇİKOLATA ÇIKTI

Kısa süre sonra şüpheli paketin bulunduğu yere gelen bomba imha uzmanları şüpheli paketi fünyeyle patlattı. Patlatılan paketten çikolata çıktı.

PAKETİ BIRAKAN ŞAHSIN PEŞİNE DÜŞÜLDÜ

Şüpheli paketin patlatılmasından sonra yaya ve araç trafiği ulaşıma açıldı. Polis ekipleri paketi otobüs durağına koyan şüpheli şahsı arama çalışmaları başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

vatandas:

pkk ye bulasmayacaktınız

6
48
yanıtYanıtla
Akp acilim oy toplamak degermi simdi sehitlerimize:

Akp acilim acilim dedi al sana acilim bu ulke dokulen her kanin arkasinda akp var Oy toplamak acilim yapti neyin acilim anlamis seyilim . Turkiye turk kurt esitir tayip erdogan sen sehitlerin acilimini yaptin

50
3
yanıtYanıtla
Bağımsız Vatandaş:

Allah Pkk nın bin belasını versin. Onlar bu ülkenin evlatlarına kıydılar. Hdp de onlardan olduğu için allah belalarını cezalarını versin Allah onları kahretsin inşallah

2
40
yanıtYanıtla
miroglu26eses:

Ne güzel açılım vardı kimse ölmuyordu. Niye eski Türkiyeye döndük. Bir ömür sürecek mi bu savas

36
4
yanıtYanıtla
akp acilimm terorst partisi:

Unutmayin vatandas acilimi yapan teror masaya oturan akp ve bu sehitlerin hepsinin sorumlusu akp partisi

6
13
yanıtYanıtla
Akp liMobil-ANDROID:

sehitlerin sorumlusu HDP DIR. meclise girdiklerinden beri kötü olaylar ust uste geliyor

9
8
yanıtYanıtla
BURASI TÜRKÎYE:

Yasasin akp kahrolsun pkk

6
9
yanıtYanıtla
155 e bildirin çekinmeyin:

Şüphelendiğiniz tüm teröre yönelik olayları ve şahısları polise bildirin çekinmeyin. Bu ispiyonculuk değil vatan görevidir.

12
2
yanıtYanıtla
CHPli:

2009 yilinda kürtlerin AKPye katilmasiyla ve daha sonra 5-6 kisiye bakanlik verilmesiyle Türk milletinin paralari tamamen doguya gitti buda yetmedi cogunu batiya yönlendirdiler. Bugün Türkiyenin her yerindeler, hicbir dönemde bu kadar güclü ve zengin olamamislardi. PKK eger bugün AKPye minnetdar degilse bende hicbir sey bilmiyorum demektir.

4
9
yanıtYanıtla
akp teroris partidir:

Isid desten olan akp pkk acilim yapan akp Size soruyorum sehitlerin sorumlusu kim

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title