Haberler

Taksim'de 24 Nisan Anması

Güncelleme:

İstiklal Caddesi girişinde saat 19.00'da toplanan bin kişilik grup 1915 olaylarında hayatını kaybedenler için anma etkinliği gerçekleştirdi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi girişinde saat 19.00'da toplanan “24 Nisan Ermeni Soykırımını Anma Platformu" üyesi yaklaşık bin kişi, 1915 olaylarında hayatını kaybedenler için anma etkinliği gerçekleştirdi.

1 SAATLİK OTURMA EYLEMİ

Olayların 99. yılında ölenleri anmak için mum yakıp, yere serdikleri fotoğrafların üzerine karanfiller bırakan grup üyeleri 1 saatlik oturma eylemi yaptı. 
Anma törenine, Hrant Dink'in eşi Rakel Dink, Sevag Şahin Balıkçı'nın annesi Ani ve babası Garabet Balıkçı, yazar Oral Çalışlar, müzisyen Ferhat Tunç ile çok sayıda kişi katıldı.

TAKSİM'DE 24 NİSAN ANMASI

1915 olaylarında ölenlerin fotoğraflarını taşıyan grup üyeleri, Ermeni ezgileri eşliğinde ölenleri andı. O dönem ölen Ermeni yazarların ve aydınlarnın isimleri de teker teker okundu. 
Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı anma etkinliği olaysız son buldu.

KARŞI EYLEM

Öte yandan, yapılan anma etkinliğine yakın bir yerde, Halkın Kurtuluş Partisi üyesi 15 kişi, Ermeni soykırımının yalan olduğunu ileri sürerek, karşı eylem yaptı. Polis, iki grubun arasında barikat oluşturarak olay çıkmasını engelledi. Grup üyeleri yaptıkları basın açıklamasının ardından dağıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstiklal Caddesi Beyoğlu Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (107)

Öz yurdunda garipgalcatli@mynet.com:

Vatan sever mhp liler nerede ? Taksime onlar çıkarken uyuyorlarmıymış?

32
11
yanıtYanıtla
vehimi orhun çelebinarcotic_28@hotmail.com:

her şeyi devletten beklememek lazım sen niye gitmedin tüy yürek

yanıt0
yanıt0
1oldtoxin@gmx.de:

Ermeni kadar değerimiz yok. ! mayıs icin bize kapalı ama Ermenilerin sozde olaylar icin anmalarına izin var.

18
3
yanıtYanıtla
Sinembilmek@hotmail.com:

Sonrada gecip Cocuk Sevgisinden bahseder Sen kendi cocuklarin ve Ailen disinda Kimseyi Sevmiyorsun Basbakan !! Atatürkün öyle bir Yüregi vardi ki 23 Nisani sadece Cocuklara Armagan etmis Sen ne yaptin peki Siyasi cikarlarin icin o minicik cocuklarin sevincini kursaklarinda biraktin Bu Ermeni konusuyla 23 Nisanin önüne gectin !! Bu Yüzden Atatürkle Kiyaslanamazsin ondaki Yürek Sevkat Yok Sizde. Allah da Seni bildigi gibi Yapsin Bu yükselmenin Elbet bir gün iniside olacaktir Allahtan hayirlisini Diliyoruz !

13
5
yanıtYanıtla
yilmazaliveli.halil@hotmail.de:

Ermenileri anin kancikca 100.000 binlerce masun insanlari kadin cocuk bebekleri yaslilari vahsice kansikca öldürenleri anin ermeni yezidleri birgün olsun yapdiklari vahseti animir sizlerse yapirsiniz hepiniz ermenisiniz hepsiniz ölen masun anadolu kafkas insani satansiniz!!!!Azerbaycanli insani bosuna zamaninda demedi Dönek gardas düsman meni satsa zoruma gedmez ama meni öz gardas dediyim saydiyim ayni gani dasdiyim turk satsa meni bin kat daha öldürür yikir Atatürk öldü türklükde simdik tamamen öldü icimizdeki dönekler devam satiniz!!!!

15
2
yanıtYanıtla
ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

ermeniye var türke yok...Sizin TÜRKLÜĞÜNÜZÜN de İNSANLIĞINIZINDA UŞAKSINIZ UŞAK...

12
5
yanıtYanıtla
SUAT YOZCUmercurysuat@gmail.com:

MEVLİDİ ARAPÇAN KÜRTÇEYE ÇEVİRDİNİZ...SIRA GELDİ ERMENİCEYE YANİ ?

3
14
yanıtYanıtla
ABCegeoz31@hotmail.com:

madem öyle ATATÜRK herkes anlasın diye ezanı Türkçe'ye çevirdiğinde niye dinsiz ilan ettiniz ???

yanıt0
yanıt0
...emrahpirbudak4@gmail.com:

MERAK EDİYORUM MESELA FRANSA CEZAYİRDE SOY KIRIM YAPTI DİYE CEZAYİRLİLERİN BUNA BENZER BİR EYLEMDE BULUNMASINA İZİN VERİYOR MU?BİZ YAPMADIĞIMIZ BİRŞEYLE SUÇLANIRKEN NEDEN BUNLARA İZİN VERİYORUZ

15
1
yanıtYanıtla
isgal edilmis mutlu ülkessddew@hotmail.com:

polisi türk bayragı acanı coplar gazlar iceri atar miti türbesini bombalar sınır dısından kendi topraklarına 3-5 füze atar askeri varmı yokmu hayalet gibi bellisiz halde bakanları baskanları yabancıların agzından cıkacak talimat emirler icin elpence karsılarında hazır kıta bekler. bu ülke resmen isgal edilmis halkıda yıllardır köleydi köle olmaya devam ediyor herkes halinden memnun.

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title