Haberler

Taksim'de Gergin Gün! Etraf Bariyerlerle Kapatıldı

Güncelleme:

Taksim'de yine LGBTİ Onur Yürüyüşü gerginliği var. Cumhuriyet Anıtı'nın etrafı sabah saatlerinde getirilen çelik bariyerlerle kapatıldı.

Geçen hafta LGBTİ Onur Yürüyüşü'ne İstanbul Valiliği tarafından izin verilmemesi üzerine sosyal medyadan bugün için Taksim'de buluşma çağrısı yapıldı. Polis ekipleri, sabah saatlerinde güvenlik önlemleri, kapsamında Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı çevresini çelik bariyerlerle kapattı.

MOBİL MOBESE

Taksim Meydanı'na İstanbul Emniyeti'ne ait mobil MOBESE merkezi getirilirken, Taksim ve çevresinde kameralar bu merkezden izlenmeye başlandı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

kemal kucuk:

ya siz ne orumcek kafali insanlarsiniz sizin baska derdiniz yokmu yok torunum onu soruyo yok edepsizmis birakin mileti kendi haline

3
13
yanıtYanıtla
PASA3435:

LGBTİ LUT KAVİMİNDEN BETER OLSUN DEĞECEĞİM AMA ALLAH ISLLAH ETSİN EĞER ISLAH OLMUYORSA ALLAH KAHRI PERİŞAN ETSİNI

12
2
yanıtYanıtla
Suskun:

Onurunuz varsa sokaklara dökülmeyin yürümeyle onurun nealakasl var bu polislere yazlk deyil mi hergün bi deliler ugraşlyor

9
1
yanıtYanıtla
BAWER:

yuruyun , tabiki, . . . . . . . . . Allah izi böyle yarattıysa Utanacak kişi siz değilsiniz.

2
7
yanıtYanıtla
MİLLİ İRADE:

KENDİNİZ ÖZGÜRLÜKÇÜ OLARAK GÖSTEREN VATAN HAİNLERİ YİNE RAHAT DURMUYOR

7
1
yanıtYanıtla
Tokatli:

bir ton biber gazi ve bir suru masraf, ne ugrasiyorsunuz bu gruplarla yahu, doldurun gemilere istedikleri ulkelere gitsinler istedikleri gibi yasasinlar ! sayrt hicbir ulke kabul etmiyor ise bosaltin denize baliklar beslensinler hic olmazsa ! Bu ne yahu ? yeter artik, odedigimiz vergiler nerelere gidiyor !

5
3
yanıtYanıtla
Nur:

Ahlaksızlık normalleşiyor. Dikkat etmek gerekir. Şahısların kendi tercihidir buna saygı duyarım ama topluma yayılırsa ahlaksızlık büyür. Ayrıca Allah(cc) şirk koşmaktır.

8
0
yanıtYanıtla
tokatli:

sirk ile baglantisi Allah in kurallarina aykiri davranmak oluyor. kelimeler belki tam uymuyor olabilir ama anlasilmayacak birsey yok.

yanıt0
yanıt0
BOZKURTLAR:

NİYE İSTANBUL NİYE AKP''nİn güçlü olduğu yerlerde bunlar meyden okuyor okutuluyor. AKP göz yumuyor destek alıyor destek veriyor. Millet memleket hala farkında ya değil yada kıyamete gidiyoruz. Bahçeli gidecek bütün kokuşmuşluk kökünden kazınacak MHP neşterini vuracağız.

1
4
yanıtYanıtla
can:

1 mayısta gorduk alanda ıscıler harıc butun provakasyoncular vardı ıscı bayramında dıren lıselı ımam hatıplerı kapattıracagız pankartları vardı bu troların yurusunde de aynı manzara olacakkk

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title