Haberler

Taksicilerin Turistleri Nasıl Dolandırdığı Görüntülendi

Güncelleme:

Show TV muhabiri turist kılığına girerek İstanbul'daki taksi şoförlerinin turistleri nasıl kandırdığını görüntüledi.

Taksicilerin turistleri dolandırıldığı adeta belgelendi. Show Haber'den Emre Saygı turist kılığına girdi ve o vurgunu görüntüledi.

PROBLEM GİDEREK BÜYÜYOR

Yoğun bir şekilde turist alan İstanbul'da taksi problemi gün geçtikçe büyüyor. Taksilerden mağdur olanlar ise genellikle turistler oluyor. Show Tv muhabiri Emre Saygı gelen bir ihbar üzerine bu durumu araştırdı.

8 KM İÇİN 185 TL

Turist kılığına giren muhabir bir kaç taksiye binerek yaşadıklarını görüntüledi. Sultanahmet'ten Dolmabahçe'ye gitmek için taksiye binen muhabirden 8 kmlik yol için 185 lira istenmesi görenleri şaşırttı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emre Saygı İstanbul Show Tv Güncel Haberler

500

Yorumlar (68)

KÖYLÜ:

KISACA SEREFSIZLER

66
0
yanıtYanıtla
enver taksiçi:

hellalı haramı bılmeyen kendıne müslümanım dıyen 100lira için insanlığınıkaybeden ne tc vatandaşı nede müslümandır ığdam serbest olsa bunları sallasann bak öbürüne yaparmıbu rezıllıyı , , ,

59
1
yanıtYanıtla
ömer:

Mübarek Ezan okunurken bile haram peşinde ALLAH''SIZ kitapsız soysuz namussuz

48
0
yanıtYanıtla
tarık:

ALLAH(CC) vardır öyle demeyelim

yanıt0
yanıt0
Ajans Doğu:

Bu taksiciye yarım ekmek köfte yedirip 200 TL hesap çıkaracaksın. İtiraz edince de odunla tedavi edeceksin şerefsizi. Anlayacak nasıl olduğunu.

48
0
yanıtYanıtla
yaşar:

Değerli arkadaşlar 25 senelik taksiciyim hiç böyle bir şey yaşamadım bakın medya şu ara taksici esnafına karşı bir algı oluşturmaya çalışıyor ama olumsuz algı çünkü istanbul büyükşehir belediyesi taksileri şirketleştirmek istiyor hatta bir israilli iş adamına satldı taksicilerde karşı çıkıyor işte onun için hükümet yanlısı medya taksicileri kamuoyunda karalama olgusu yaratmaya çalışıyor hiç hırsız taksici yoktur demiyorum düşünün bir koli yumurtada bir kaç tane vardır ama hepsini karalamak hakszlık taksiciler greve gidecek mesele bu direnmesi istenmiyor taksicilerin teslim olun israilli şirkete deniyor taktir sizin

19
26
yanıtYanıtla
HADİ:

O çürük yumurtaları kendi aranızdan ayıklasanıza

yanıt0
yanıt0
yaşar:

Hadi bey taksiciler kanun düzenlemiyorki öldürelimmi oda suç hepimizin çoluk çocuğu var .

yanıt0
yanıt0
Türk Vatandaş:

Bu görüntüleri de montaj mı yapmışlar evde mi çekmişler? Milleti kazıkla sonra o parayı helal diye çoluğuna çocuğuna yedir.

yanıt0
yanıt0
kendini de ifşa et:

show tv önce kendini ifşa etsin nerelere hizmet ettiğini bilen biliyor

12
29
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title