Haberler

Taksiciden Kredi Kartı Uygulaması

Edirne’de bir taksici, pos cihazı ile kredi kartı uygulaması başlattı.

Edirne'de bir taksici, pos cihazı ile kredi kartı uygulaması başlattı.

Edirne Merkez'de Meriç Taksi Durağı'nda çalışan 43 yaşındaki Zafer Topçu, bir ilke imza atarak, ticari aracında kredi kartı uygulamasına geçerek müşterilerine kolaylık sağlamaya başladı. Edirne'de şu ana kadar tek kredi kartı geçen ticari taksici olan Topçu, müşterilerinin memnun kaldığını ve uygulamanın zaman içinde örnek olacağını ifade etti. Taksici Topçu, nakit taşımayan ve uzun yol müşterilerine de taksitlendirme yapabildiğini belirterek, uygulamadan olumlu tepkiler aldığını söyledi.

"Hem müşteriye hem bize kolaylık"

Daha önce fabrikada çalışan ve ayrıldıktan sonra taksicilik mesleğine atılan 43 yaşındaki Zafer Topçu, altı yıllık mesleği olan taksiciliği severek yaptığını belirterek, "Kredi kartı uygulaması da yaygın olduğundan nakit para taşıyan çok az. Para bozmak zor oluyor. Kredi kartı rahat, bozuk para üstü aramıyorsun. Yaklaşık sekiz aydır kredi kartı uygulamamız var. Ayrıca İstanbul'a denize giden müşterilerimiz oluyor. Uzun yola gidenler için 100 TL ve üzeri olduğunda taksit yapıldığından müşterimiz için de daha rahat oluyor. Müşterilerimiz bu uygulamamızdan çok memnun kaldı. Bazıları da şaşırıyor, 'Artık takside de mi kredi kartlı geçerli' diye olumlu tepki veriyorlar. Meslektaşlarımda bu konuda bana destek verdiler. Belki bu uygulama yeni diye gözlem ve takip yapıp zamanla onlarda geçebilir. Hem kendi rahatlığımız hem de müşteri memnuniyeti açısından bu uygulamanın örnek olacağını düşünüyorum. Kısa mesafede de uygulamamız geçerli. Örneğin, 6–7 lira ki müşterimiz otogara gitmek istiyor. 25-26 lira taksi yazıyor. Müşteri 20 lira nakit verip 5 lirayı karttan geçirmemi talep ediyor. Sonuç olarak karşılıklı bir memnuniyet söz konusu. Vatandaş memnun biz de memnunuz" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Merkez Meriç Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title