Haberler

Taksici Ünlü Oyuncunun Bacağını Kırdı

Güncelleme:

Son olarak 'Arka Sokaklar' isimli polisiye dizide rol alan Burak Demir, yaşamını sürdürdüğü Ankara'da bindiği takside çok dolaştıklarını fark edince sinirlendi. Taksici de ünlü oyuncunun bacağını kırdı.

TAKSİCİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Televizyon seyircisinin 'Bizim Evin Halleri' dizisinde canlandırdığı Rüzgar Aslan karakteriyle tanıdığı oyuncu Burak Demir'in 2 hafta önce bir taksicinin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.
Son olarak 'Arka Sokaklar' isimli polisiye dizide rol alan Demir, annesini ziyaret için gittiği Ankara'da taksiye bindi.

BACAĞINA PLATİN TAKILDI

Oyuncu kendisini çok dolaştırdığını gördüğü taksiciyi uyardı. Sinirlenen taksici, aracını Demir'in karakola gitmek istemesi üzerine durağına çekip aşağı indi. Demir, kendisine tepki gösterince de bacağına tekme attı.

Yere düşen ve kalkamayan oyuncu, ancak yoldan geçen bir gencin yardımıyla polise gidip şikayetçi olabildi. Ayağında kırık oluşan oyuncu ameliyata alındı ve bacağına platin takıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Demir Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

.:

ALLAHIN SOPASI YOK AMA DENYO CANİ TAKSİCİNİN SOPASINA DENK GELİYORSUN İŞTE! ÇOK AH ALDIN GEZİ KEPAZELİĞİNDE. . .

30
0
yanıtYanıtla
iyi olmus,cok sevindim...:

toplumun ahlakini bozan kim olursa olsun, , hic acimiyorum, sizde acimayin. . !

21
5
yanıtYanıtla
.:

ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTE AHESTE DİYE BOŞA DEMEMİŞLER! GEZİ KEPAZELİĞİNDE ÇIKARI İÇİN ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİREN, GARİBAN İNSANLARLA GARİBAN POLİSİ BİRBİRİNE KIRDIRIP KENDİLERİ LÜKS TEKNELERİNDE TATİLE GİDEN, YOLAÇTIKLARI ÖLÜMLERDEN, MİLLİ SERVET KAYBINDAN, HALKA YAŞATTIKLARI ENDİŞE VE KORKUDAN NEMALANAN, ÇOK AH ALAN BU ZATLAR DAHA DURUN BAKALIM, İLAHİ ADALETTEN KAÇIŞ YOK! YİNE DE SEVİNEMEM ELBETTE, GEÇMİŞ OLSUN, O TAKSİCİ OLACAK HIYARA DA YAZIKLAR OLSUN AMA BAŞIMIZA GELENLERDEN DE DERS ÇIKARALIM. . .

19
0
yanıtYanıtla
Hıdır Mobil-IOS:

CIA MAAT YAPMIŞTIR

0
17
yanıtYanıtla
ben sen omobilWeb@haberler.com:

İşte Akpkk zihniyeti sayelerinde taksicilerde cildirdi....

5
12
yanıtYanıtla
.:

BAKALIM İLK HANGİ AKLIEVVEL CHP''Lİ ŞİMDİ BUNU DA AKP''YE BAĞLAYACAK!

8
3
yanıtYanıtla
yorum 34Mobil-ANDROID:

ankara taksicileri cogu sahtekar

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title