Haberler

Taksici Cinayeti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eylem yapan taksiciler- Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılma ile röportaj - Öldürülen taksi şoförü Yılmaz'ın meslektaşları, eylem yaptı Düzce'de, öldürülen taksi şoförü Nurettin Yılmaz'ın meslektaşları, olayı protesto etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eylem yapan taksiciler- Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılma ile röportaj - Öldürülen taksi şoförü Yılmaz'ın meslektaşları, eylem yaptı Düzce'de, öldürülen taksi şoförü Nurettin Yılmaz'ın meslektaşları, olayı protesto etti.Haydar Gördebil kavşağında toplanan yaklaşık 150 taksici, araçlarına astıkları Türk bayrakları ve siyah bantlarla konvoy oluşturdu.Şehir içinden geçen taksiciler korna çalıp slogan atarak, Yılmaz'a yapılan saldırıya tepki gösterdi.Taksilerin geçişi sırasında yol kenarında bulunan vatandaşlar da destek verdi.Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, taksi şoförü Nurettin Yılmaz'ın iki gün önce uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini anımsattı.Saldırıyı, "çok büyük bir vahşet" olarak tanımlayan Yılmaz, "Böyle bir şey Düzce'de görülmedi. İnşallah bu son olur ama bununla ilgili Vali beyle de görüştüm. Vali beyin konuyla ilgili açıklaması, belediyenin de bir çalışması mevcut. GPS sistemi bütün güvenlik sistemi masaya yatacak, ailesine başsağlığı diliyorum. Bütün şoför camiasına esnaf arkadaşlara da sabırlar versin diyorum. İnşallah bundan sonra böyle bir şey yaşanmaz" ifadesini kullandı. Taksiciler, eylemin ardından duraklarına dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Yılmaz Yavuz Yılmaz Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title