Haberler

Taksi Gaspçıları Önce Kameraya, Sonra Polise Yakalandı

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de bindikleri taksilerin sürücülerini bıçakla tehdit ederek paralarını gasp eden şüpheliler, polise yakalandı.

Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de bindikleri taksilerin sürücülerini bıçakla tehdit ederek paralarını gasp eden şüpheliler, önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.

Olay, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de meydana geldi. Gaziosmanpaşa'yı mesken tutarak taksi sürücülerini hedef alan bıçaklı gaspçılar, güvenlik kamerasına yakalandı. Farklı tarihlerde gerçekleştirdikleri 8 taksici gaspının ardından polisi harekete geçiren şüpheliler, karıştıkları bir gasp olayında güvenlik kamerasına takılınca yakayı ele verdi. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak çalışma başlatan polis, farklı suçlardan 23 kaydı bulunan E.Y. (25), Ç.Ş. (21) ve S.A.'yı (23) yakalayarak gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksi gaspçılarını ele veren güvenlik kamerası görüntülerinde, iki şüpheli akşam saatlerinde yolda yürüyor. Daha sonra yolun karşısına geçen şüpheliler, bir taksiyi durdurarak gözden kayboluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Sultangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title