Haberler

Taksi Duraklarına Estetik Dokunuş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, taksi duraklarına estetik bir görüntü kazandırıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, taksi duraklarına estetik bir görüntü kazandırıyor.

Bursa'nın turizm pastasından aldığı payı artırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı notlarında görüntü kirliliğine yol açan ve ihtiyacı karşılamayan taksi duraklarını yeniliyor. Daha önce Altıparmak ve Çekirge gibi turist trafiğinin yoğun olduğu vitrin caddelerde ve kente dışarıdan gelenlerin ilk durağı olan terminaldeki taksi duraklarına modern bir görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Dörtyol, Çarşamba Meydan ve Elmasbahçeler taksi duraklarını da yeniledi. Ahşap görünümlü dış cephesi, misafir ağırlama bölümü, televizyon ve kliması ile taksi durakları bulundukları bölgelere değer katan mekanlar haline geldi.

Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Başkan Recep Altepe, "Taksi duruklarımızı modernize etmeye çalışıyoruz. Gerek ahşap görünümlü dış cepheleri, gerekse modern iç donanımlarıyla taksi durakları güzelleşiyor. Çalışmalarımız devam edecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dörtyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title