Haberler

Taklit Silah Operasyonu - 2 Kişi Gözaltına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Operasyondan görüntüler - Güngören'de, ünlü markalar taklit edilerek üretilen ruhsatsız silahları erkek berberi görünümlü bir dükkanda sattıkları iddia edilen iki kişi şüpheli gözaltına alındı Dükkanda, 65 bin lira değerinde taklit 5 silah ele geçirildi Güngören'de, ünlü markalar taklit edilerek üretilen ruhsatsız silahları erkek berberi görünümlü bir dükkanda sattıkları iddia edilen iki kişi şüpheli gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Operasyondan görüntüler - Güngören'de, ünlü markalar taklit edilerek üretilen ruhsatsız silahları erkek berberi görünümlü bir dükkanda sattıkları iddia edilen iki kişi şüpheli gözaltına alındı

Dükkanda, 65 bin lira değerinde taklit 5 silah ele geçirildi

Güngören'de, ünlü markalar taklit edilerek üretilen ruhsatsız silahları erkek berberi görünümlü bir dükkanda sattıkları iddia edilen iki kişi şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli illerdeki bazı atölyelerde ünlü markalar taklit edilerek üretilen ruhsatsız silahların, Güngören'de bir dükkanda depolandığı ve buradan İstanbul geneline satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Araştırma ve fiziki takip neticesinde, kendilerini "erkek kuaförü" olarak tanıtan şüpheliler tarafından silahların berber görünümlü bir dükkandan piyasaya satışının yapıldığı tespit edildi.

Bunun üzerine adrese düzenlenen operasyonda; değeri 65 bin lira olan ve üzerine dünyaca ünlü bir silah markasına ait isim basılmış 5 adet şarjörleriyle birlikte kutulanmış şekilde satışa hazır 9 mm çapında seri numarasız silah ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından "6136 Sayılı Ateşli Silahlar, Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna muhalefet etmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

Operasyonda ele geçirilen 5 silah ve şarjör de her hangi bir suçta kullanılıp kullanılmadığının tespit edilmesi maksadıyla Kriminal Laboratuvarına gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Güngören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title