Haberler

Takla Atan Otomobilden Yara Almadan Kurtuldular

Adıyaman’ın Besni ilçesinde takla atan araç içerisinde bulunan 4 kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde takla atan araç içerisinde bulunan 4 kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Besni istikametine giden Hacı Ali Başaran yönetimdeki 02 DC 277 plakalı otomobil, araç sürücüsünün kediye çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu takla attı. Takla atan otomobilde bulunan 4 kişi yara almadan kurtulurken, araç kullanılamaz hale geldi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Başaran Gaziantep Adıyaman Besni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

muhammd:

o yol bizim evin önü orda sürekli kaza oluyo daha yeni motor devrildi ondan önce araba kediye çarpmamak için takla atı yara almadılar ama araba öldü ondan önce aynı yerde gene köprge çarpmamak ıçın 2 yaralı araba ölü köpek ve kedileri toplamaları lazıım yoluda düzeltmeleri. . . .

0
0
yanıtYanıtla
hacik kundur D:

ölmedi ki :) :) :) eşşeğe binmesini bilmeyenlere ehliyet verilirse olacağı bu zaten

0
0
yanıtYanıtla
mustafa oruçmobilWeb@haberler.com:

Kediye değil lastik patladı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title