Haberler

Takla Atan Otomobil Kaldırımda Yürüyen Yayanın Üzerine Düştü

Güncelleme:

Samsun'da takla atan bir araç yolda yürüyen yayanın üzerine düştü.

Samsun'da takla atarak yoldan çıkan araç kaldırımda yürüyen yayanın üzerine düşertü. Kimliği belirsiz otomobil sürücüsü aracı kaza yerinden terk edip kayıplara karıştı. Üzerine araç düşen yaya ise ağır yaralandı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kaza, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimli belirsiz sürünün idaresindeki 11 DS 390 plakalı otomobil, rampa aşağı inerken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla atarak kaldırımda yürüyen 47 yaşındaki Mümin Şahin'in üzerine düşüp savrularak yaya üst geçidin merdivenine çarptı. Kazada, yaya Mümin Şahin ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise ters dönün aracının içinden çıkıp kaçtı. 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mümin Şahin, tedavi altına alındı. Şahin'in hayati tehlikesinin bulunduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis kaçak kimliği belirsiz araç sürücünün kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy İlkadım Samsun Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

sara:

Turkiye buradi normal arabada duser ucakta!!!!

15
3
yanıtYanıtla
nuran erim:

o şerefsiz adi sürücü benim canımdan can aldı. çünkü hayatını kaybeden benim öz ve öz abim oluyor. dilerim rabbimden o şerefsize öyle bir vicdan azabı yaşatsın ki rahat uyku uyumasın inşallah. bu dünyada istediği yere kaçsın ama ahirette kaçacak yeri var mı bakalım ahiretteki durumunu düşünerek bir parça da olsa teselli buluyorum.

yanıt0
yanıt0
capulculara oy yok!:

malüm söförler radara karsi trafik kurallarin uymak istemiyorlar sehir icinde 50km. ile gitmek yerine 150km. ile gitmeye tercih ediyorlar sonuc bu!!

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title