Haberler

Takla Atan Araçta Anne-baba Öldü, Kızları Ağır Yaralandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde meydana gelen kazada, takla atan otomobilde aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Öte yandan kazada sıkışan sürücüyü çıkarmak isteyen vatandaşlar, alev alan aküye rağmen uyarıları dinlemeyerek araca müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, Keşan'dan Gelibolu yönüne giden Gürhan Yapıcıer (72) yönetimindeki 35 ER 207 plakalı otomobil, Evreşe sapağına yaklaştığı sırada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüje çarpıp takla attı.

Kazanın olduğu sırada yoldan geçen sürücüler, olay yerine ambulans polis ve jandarma ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçta yolcu olarak bulunan yaralılar Nurten Yapıcıer (70) ve Alev Özsoy'u (43) hurdaya dönen araçtan çıkararak Keşan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Otomobil sürücüsü Gürhan Yapıcıer ise ters dönen araçta sıkışarak can verdi. Sağlık ekipleri, Gürhan Yapıcıer'de yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaşam belirtisine rastlayamadı.

ALEV ÇIKARAN AKÜYE RAĞMEN VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ

Kazada hayatını kaybeden Gürhan Yapıcıer'i sıkıştığı yerden çıkarmak için müdahale eden kaza kırım ekipleri, yaptıkları tüm müdahaleye rağmen Yapıcıer'i araçtan çıkaramadı. Bu sırada olay yerinde toplanan vatandaşlar ise ters dönen aracı kaldırmak istedi. Aracı yerinden oynatan vatandaşlar, aracın altında kalan aküden çıkan kıvılcımlara rağmen, müdahalesine devam etti. Yapılan tüm uyarıları ve tehlikeyi dikkate almayarak aracı kaldıran vatandaşlar, daha sonra ise aracın altına taş koyarak yükseltti.

Kaza kırım ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesinin ardından Yapıcıer'ın cansız bedeni, sıkıştığı aracın içerisinden çıkarıldı.

ANNE HASTANEDE ÖLDÜ, KIZININ DURUMU AĞIR

Gürhan Yapıcıer'in cenazesi jandarma ve Gelibolu Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından olay yerinden alınarak Gelibolu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan anne Nurten Yapıcıer ise, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Alev Özsoy'un ise hayati tehlikesinin devam ettiği ve Keşan Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

TATİLDEN DÖNÜYORLARDI

Kaza geçiren ailenin Kırklareli'de yaz tatilini geçirdikten sonra tatilden döndüğü ve Balıkesir'in Ayvalık ilçesine gittiği öğrenildi. Kazada ağır yaralanan Alev Özsoy'un Ayvalık ilçesinde öğretmenlik yaptığı ifade edildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Gelibolu Evreşe Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title