Haberler

Takımı Spor Toto Süper Lig'e Çıkaramazsam İstifa Edeceğim"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Balıkesirspor, Süper Lig'e çıkmazsa Balıkesirspor'dan ayrılacağım ve hiçbir şartla burada kalmayacağım"

PTT 1. Lig'de Manisaspor ile sahasında karşılaşacak Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, " Balıkesirspor, Süper Lig'e çıkmazsa Balıkesirspor'dan ayrılacağım ve hiçbir şartla burada kalmayacağım" dedi.

Ertekin, kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Karşıyaka karşısında beklemedikleri bir yenilgi alarak zirve yolunda büyük avantaj yitirdiklerini söyledi.

Futbolda böyle yenilgiler yaşanabildiğini vurgulayan Ertekin, "Bir arıza vardı ki yenildik. İlk arızayı ben yaptım. Hata varsa yenildiysek başta ben yanlış yaptım. Ondan sonra oyuncular da ortak oldu. Orduspor'a karşı bir puan gerideyiz" ifadesini kullandı.

Ertekin, son iki haftada kaybettikleri avantajı yeniden kazanmak istediklerini anlattı.

Manisaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Ertekin, şöyle devam etti:

"Ligin sonunda ilk ikide olup üst lige çıkan takımlardan biri biz olacağız. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. Herkesin buna inanması ve sinerji yaratması gerekiyor. Muhammet'in sakatlığı devam ediyor. Bir yırtık gözüküyor. Karikari de çalışmalara başladı. Sakatlıklar yüzünden bu aralar revire döndük. Bu takım, Süper Lig'e çıkmazsa bu takımda kalmayacağız. Dedikodu yapanlara da bu, kapak olsun. Balıkesirspor, Süper Lig'e çıkmazsa Balıkesirspor'dan ayrılacağım ve hiçbir şartla burada kalmayacağım."

"E-bilet" uygulaması

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise e-bilet uygulamasına geçildiğini hatırlattı.

Manisaspor maçı için 700 civarında taraftarın e-bilet satın aldığı bilgisini veren Aktürk, şunları kaydetti:

"Elinde e-bileti olmayan ya da internet ortamından e-bilet başvurusu yapmamış olanlar, Manisaspor karşılaşmasına giremeyecek. Taraftarlarımız, Bahçelievler Muhtarlığı karşısındaki e-bilet noktasından paso kartlarını temin etmeli. Kombine bilet sahipleri, sene sonuna kadar kombineleriyle müsabakalara giriş yapabilecek. Vatandaşlar 15 liraya paso kartı alarak girecekleri maçların bilet ücretlerini bu karta yükleyecek ve Türkiye'nin her yerinde, istedikleri karşılaşmaları seyredebilecek. Bu kartı alırken Balıkesirspor hanesini tıkladıkları zaman buradan kulübümüze de ufak bir gelir sağlamış olacaklar."

Karşıyaka maçı sonrası futbolcularla konuştuklarını bildiren Aktürk, onlara olan inançlarını belirttiklerini aktardı.

Aktürk, kalan 3 maçta 9 puan alarak Spor Toto Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Ertekin Balıkesirspor Manisaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title