Haberler

    Taig, İos 8.4 Jailbreak'ini Yayınladı

    Tartışmalardaki jailbreak sonunda çıktı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    iOS 8.4 jailbreak olacak mı olmayacak mı tartışmaları sona erdi. TaiG ekibi iOS 8.4 için aracını 2.2.0 sürümüne güncelledi. Yani iOS 8.4 jailbreak oluyor. Çok kısa süre önce PP, TaiG'in kodlarını kullanan farklı bir iOS 8.4 jailbreak aracı yayınladı. Ama kullanıcıların bazıları PP'den rahatsız oldu. TaiG'in 2.2.0 aracına taig.com/en adresinden ulaşılabilir.


    2.2.0 versiyonu iOS 8.1.3'ten 8.4'e kadar iOS sürümlerini destekliyor. Aslında 8.4'ün jailbreak olması sürpriz bir durum değil. Geçtiğimiz günlerde geliştirici Aaron, Twitter'da yaptığı açıklamada TaiG 2.0.0 aracı üstünde yaptığı modifiye ile 8.4 beta 4'ü jailbreak yaptığını yazmıştı. Bununla birlikte çeşitli internet topluluklarında Apple'ın kısa süre içinde açıkları kapatamayacağı hakimdi.


    Sonuç olarak iPhone'nunuzu iOS 8.4'e güncellediyseniz ve jailbreak yapmak istiyorsanız bu mümkün. 8.4'ten 8.3 yeniden geri dönüş için imzalar açıldı. Performansla ilgili bir sorununuz olursa downgrade yapabilirsiniz.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title