Haberler

Tahsin Tarhan; "Gebze'yi Karanlıktan Kurtaracağız"

Güncelleme:

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan Gebze'de düzenlenen Kadınlar Günü Etkinliği'nde Gebze için önemli ifadeler kullandı.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İl Başkanı Sedat Tatar, CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan, CHP Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ile beraber Gebze Osman Hamdi Kültür Merkezinde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliğine katıldı.

Tarhan "bana diyorlar ki hiç gülmüyorsun ben 30 Marta kadar gülmeyeceğim bu ülke bitmiş bu ülkenin hali gülünecek hal değil ağlanacak halde Kocaeli karanlık, Gebze bitmiş seçimlere 22 gün kaldı. Kalan 22 gün boyunca Kocaeli ve Gebze'yi aydınlığa çıkarmak için çalışacağız. Türkiye cumhuriyet Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi CHP iktidar olacak. Kadına seçme ve seçilme hakkı veren, o günlerde mecliste 17 kadın milletvekilinin olduğu dönemle bugünkü duruma bakın. Türkiye'de yüzde 33 kadın kotası CHP'de. Gebze'ye bittiğimiz zaman bitmiş Gebze. Ulaşım araçları yok. Akşam 7'den sonra Gebze'ye karanlık çöküyor. Biz Gebze'yi Kocaeli'ni bu durumdan kurtaracağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hilal Kaplan Tahsin Tarhan Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title