Haberler

Tahsin Tarhan: "Çalmadık Kapı, Sıkmadık El Bırakmayacağım"

Güncelleme:

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan : "Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağım"

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Önceki İzmit Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Gürpınar ve Yönetimini ziyaret eden Tarhan," Girmediğimiz ev, sıkmadığımız el kalmayacak" dedi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP il Başkan yardımcı Semra Başkan İl SKM sorumlusu Mustafa Küpçü ve bir grup partili ile önce Kocaeli Adliyesi'ni ardından Semra Platin Pek'in başkanlığını yaptığı Kocaeli Hayvan Severler Derneğini daha sonra da İzmit Sanayi Sitesi yönetim kurulu başkanı Muzaffer Gürfidan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Sanayi sitesi içindeki esnafları gezen ve sorunlarını dinleyen Tarhan," KOBİ'ler ülke ekonomisinin orta direğidir, KOBİ'ler yok olursa ülke ekonomisi çöker, 30 Mart dan sonra sosyal demokratlar bu kenti hak ettiği yere sizin desteğinizle getirecektir". dedi.

KOCAELİ'Nİ DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ

Yine aynı site içeresinde bulunan Madeni Eşya Ve Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Temel Yılmaz ve yönetimini ziyaret eden Tarhan, öncelikli amaçlarının sanatı ve sanatçıyı korumak olduğunu, özellikle meslek odalarının kent yönetimine yer alarak onlardan yararlanmak istediğini söyledi. Tarhan,"Kentin dinamikleri STK, ve odaların aktifliği ile ön plana çıkar, ne kadar güçlü meslek odaları olursa o kent o kadar güçlüdür, siz değerli meslek odası mensupları ile bu kenti yöneteceğiz ve yükselteceğiz. Sizinle beraber bu kenti dünya markası haline getireceğim. 30 Mart'a kadar da gece gündüz çalışarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kocaeli Adliyesi Tahsin Tarhan Gürpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title