Haberler

Tahsildaroğlu’ndan bir ilk; Kahvaltılık Pastörize Lor Peynir

Doğal lezzeti ve geleneksel tadlarıyla 45 yıldır peynir sektöründe hizmet veren, 25 bin metrekare kapalı alana ve günde 300 ton süt işleme kapasitesine sahip tesislerinde üretim yapan Tahsildaroğlu, bir ilke imza atarak, Kahvaltılık Pastörize Lor Peyniri tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Tahsildaroğlu Kahvaltılık Pastörize Lor Peynir, Türkiye'de ilk kez ambalajlı paketiyle özellikle kahvaltılara ayrı bir keyif katıyor.

İçeriğinde bulunan Enerji, Protein, Yağ ve Karbonhidrat besin öğeleri ve sürülebilir özelliğiyle lor peyniri daha kullanışlı ve lezzetli bir hale getiren marka, ekmek üzerine sürülerek yenilebilen farkıyla her gün tüketilebilen yepyeni ürünüyle özellikle çocukların peynir tüketmesini hedefliyor.

Ezine Peyniri'nin önemli adresi olan Tahsildaroğlu, özellikle yöresel peynir çeşitleriyle peynir sektöründe farkını ortaya seriyor. Bin bir çeşit peynirin yanı sıra Erzincan Tulum Peyniri, İzmir Tulum Peyniri, Mihaliç Peyniri ve Örgü Peyniri gibi peynir çeşitleri de bulunan Tahsildaroğlu'nun Kahvaltılık Pastörize Lor Peyniri, içeriğinde bulunan Pastörize peynir altı suyu, süt kreması, tuz ve en az %55 süt yağı ile kahvaltı sofralarını kalsiyum zengini lor peyniriyle süslüyor.

Yağ oranı ve tuzu düşük, zengin kalsiyum içerikli olan kahvaltılık lor peyniri, ayrıca böreklerde, salatalarda ve tatlılarda da kullanılabilinir

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title