Haberler

Tahran'ı Karıştıran Kırmızı Külotlu Kadın

Güncelleme:

İran'ın başkenti Tahran'ın kuzeyindeki Kerec kentinde kırmızı küloduyla sokaklarda yürürken görüntülenen bir kadın ülkeyi karıştırdı.

Al Bawaba haber sitesinin bildirdiğine göre, muhafazakâr yapısıyla bilinen Kerec kentinde gerçekleşen olayda, doğumgünü hediyesi olan iç çamaşırıyla yaklaşık üç saat boyunca sokakta dolaşan kadın , daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

REJİMİ SORUMLU TUTTULAR

Bir İran haber sitesinde yayımlanan fotoğrafın yayılmasıyla olay büyüdü. Sosyal medyada büyük tepki çeken 'yürüyüş'ten rejimi sorumlu tutanlar, "İranlı yöneticilerin ahlaki değerlere artık eskisi gibi sahip çıkmadıkları" yorumu yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Tahran İran Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

ŞİYARsiyar@hotmail.com:

Kafasını taşla ezerek öldürün.şeriate göre davranın.)9 yaşındaki kızla 50 yaşındaki adamın evlenmesinde -evlenmenizde beis yok ama.bu zihniyet bozuk zihniyet hırsızlığa evet demeleride gayet normaldi.

9
17
yanıtYanıtla
tarafsizkaderim_06_88@hotmail.com:

Kesin amerikanin bir oyunudur buda

21
5
yanıtYanıtla
abuzer kömürcüschaffhausenkurucu@hotmail.com:

ohaaa cesarete bak :)) ne çektin beee ablaaaaa

24
1
yanıtYanıtla
meliserkanyenel@msn.com:

Kati rejim diye soyunmakmi lazim basini kessinler

7
10
yanıtYanıtla
latifmlatif63@hotmail.com:

eee bu ülkeninde artık karıştırılması gerek

5
11
yanıtYanıtla
tarıktarikusta81@hotmail.com:

sen israildenmisin

yanıt0
yanıt0
DENİZsevdamumut@gmail.com:

İSLAMİYETİ DÜNYA GÖZÜNDEN VAHŞİ OLARAK GÖSTEREN BÜTÜN SÖZDE İSLAM DEVLETLERİNİ BAŞTA SAHTE ARAP DEVLETLERİNİ SAHTE PARALEL CEMAATÇILARI VE İSLAM ÖRGÜTLERİ SİZLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM... İSLAM DİNİ HOŞGÖRÜ DİNİDR BAŞKALRINI RED EDEN İNKAR EDEN DİN DEĞİL İSLAM DİNİ İDAMI MEŞRU KILMAMILTIR İKTIDARLARINI SÜRDÜRMEK İÇİN BUNU BAZI GRUPLAR MEŞRU KILYORLAR... EĞER MÜSLÜMANLIKTA İDAM VARSA EĞER MÜSLÜMANLIKTA ZORBALIK İŞKENCE ADAM KESME GİBİ VAHŞET VARSA VE EMREDİYORSA BEN MÜSLÜMAN DEĞİLIMMMM KİMSENİN HADDİ DEĞİL BENİM İNANCIMADA KARŞI ÇIKMAYI HERKES HADDİNİ BİLSIN

8
6
yanıtYanıtla
bende senikınıyorum zındıkzaza@hotmail.com:

islamdan başka din yoktur sen dinden çıkmışsın kardeş şehadetini getirmez böyle şirk dolu konuşmalara devam edersen büyük ihtimalle sonsuz cehennemde kalırsın.çok cahilsin keşke ölsen

yanıt0
yanıt0
apakagatir@hotmail.com:

iran ne yapiyosa kendi kendine yapiyor insanlar bikmis konusmaya bile korkuyplar bir gun patlar en cok ta bu besic milislerine saldirirlar emin olun

11
3
yanıtYanıtla
GERÇEK BUserjoin@gmail.com:

KADININ BELLİ Kİ PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR , TEDAVİ EDİLMESİ GEREKİR.ANCAK SÖYLEYİN BANA ARKADAŞLAR KUTSAL KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM 'İN HANGİ AYETİNDE YAZAR BU TÜR İNSANLARI KATLETMEK..YÜCE RABBİMİZİN EMRİ MİDİR Kİ RECMETMEK..YAPMAYIN LÜTFEN AZICIK DA OLSA İÇİNİZDEN GELEN VİCDANİ DUYGULARINIZA KULAK VERİN BU CAN HEPİMİZE ALLAHIMIZIN BİRER ARMAĞANI VE EMANETİDİR.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title