Haberler

Tahmazoğlu Yetimlerle Bir Araya Geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehreküstü Konakları'nda iftar yemeğinde yetim aileleriyle bir araya geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dünya Yetimler Günü nedeniyle Şehreküstü Konakları'nda yetim ailelerini ağırladı. Şahinbey Belediyesi kendi bölgesinde bulunan yetimlere ulaşarak yetim ve ailelerini iftara davet etti.

Şehreküstü Konakları'nda yetimlerle bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yetim aileler ile birlikte iftar yaptı. Tahmazoğlu, ailelerle yakından ilgilenerek sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

HEM İNSANİ HEM DİNİ BOYUTU VAR

Yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak kendi bölgemizdeki yetim aileleri ağırladık. Dünya Yetim Günü olması sebebiyle Şehreküstü Konaklarımızda Yetim ailelerimiz ile birlikte iftar açtık. Bol bol sohbet ettik, güzel ve duygu dolu yaşadık. Peygamberimizin (S.A.V.) dediği gibi 'Bir yetimin başını okşayana okşadığı saç sayısı kadar sevap' olduğu ifade edilmektedir. 'Bir sofrasında yetim bulunduran, yetimlere sahip çıkanın cennette kendisi ile birlikte olacağı' ifade ediliyor. Dolayısıyla yapmış olduğumuz iş hem insani boyut hem dini boyuttan baktığımız zaman hem dünya hem ahiret bakımından faydalı bir iş" diye konuştu.

İftar programının ardından aileler ve çocuklar Tahmazoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Şehreküstü Politika Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title