Haberler

Tahmazoğlu Siyaset Akademisinde Konuştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 17. Dönem Siyaset Akademisi konulu siyaset akademisine konuşmacı olarak katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 17. Dönem Siyaset Akademisi konulu siyaset akademisine konuşmacı olarak katıldı.

Aksaray AK Parti İl Başkanlığı tarafından yürütülen 17. Dönem Siyaset Akademisine konuşmacı olarak katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyecilikte örnek ve model olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Siyaset akademisi vizyon geliştiriyor

Partinin siyaset akademisini tüm Türkiye de yaygınlaştırdığını ve bir okula dönüştürdüğünü ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Siyaset akademisinin biz de çok faydasını gördük. Burada anlatılan konular kişinin vizyonunun gelişmesi noktasında önemli rol oynamaktadır. Belediyecilik Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla Türkiye de yeni bir ufuk kazandı. Belediyeciliğin öncüsü ve bugün belediyelerin problemlerini ve sıkıntılarını en iyi bilen ve çözüm noktasında önünü açan yine Cumhurbaşkanımızdır. İlk defa insanlarımız AK Parti döneminde belediyeciliğin yol, kaldırım, asfalt ve temizlik yapmaktan ibaret olmadığını, belediyeciliğin aslında doğumdan ölüme kadar her alanda tüm insanlarımızın ihtiyacını karşılayacak bir yapı olduğunu öğrenmiş oldu. Bunun uygulaması birçok belediyemizde devam etmektedir. Bu kapsamda bizde Şahinbey Belediyesi olarak birçok alanda örnek ve model alınacak projelere imza attık" dedi.

Yaklaşık iki saat süren brifingde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmanın önlenmesi ve modern yaşam alanlarının oluşturulması noktasında kentsel dönüşümden konut yapımına, gençlik merkezlerinden sosyal tesis ve taziye evleri yapımına, sosyal yardımlardan sosyal ve kültürel etkinliklere, eğitimden spora yapılan tüm çalışmaları anlattı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Aksaray Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title