Haberler

Tahmazoğlu'ndan GGC'ye Ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeniden Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı seçilen İbrahim Ay'ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeniden Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı seçilen İbrahim Ay'ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Gazimuhtar Paşa Bulvarı üzerinde bulunan cemiyet binasında gerçekleştirilen ziyarette, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra Başkan Yardımcıları Cuma Güzel ve Birol Ülger de yer aldı. Bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulan Başkan Tahmazoğlu ve cemiyet yönetimi fikir alışverişinde bulundu.

"BASIN MENSUPLARININ YAPTIĞI İŞ ÇOK ÖNEMLİ"

Başkan Tahmazoğlu, basın mensuplarının yaptığı işin önemine dikkat çekerek, "Daha önceki dönemde Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen İbrahim Ay bu dönemki seçimlerde de başkan oldu. Bu dönemde de geçtiğimiz dönemki tecrübeyle çok daha başarı işler yapacaklarına inanıyorum. Yönetime seçilen diğer gazeteci arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Halkın haber alması noktasında gazetecilik gerçekten çok önemli meslek. Gazetecilik, basın mensubu olarak çalışma gerçekten kolay değil. Yapılan işte yine çok önemli ve ciddi bir iş. Yapılan icraatların anlatılması noktasında halka aramızda bir köprü vazifesi yapıyorlar. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel verimli birlikte çalışacağımız bir ortam olacağına inanıyorum. Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi tekrar kutluyor başarılar diliyorum" dedi.

"PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Cemiyet Başkanı İbrahim Ay ise, Başkan Tahmazoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Seçimin ardından ilk ziyaretin Tahmazoğlu tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Ay, "Yeni yönetimimizde görev dağılımını yaptık ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şahinbey Belediyesi ile daha önce koordineli çalışmalarımız oldu. Basında çıtayı yükseltmek içini ele ele vererek çalışmaya devam ediyoruz. Yarım kalan projelerimiz var onları devam ettireceğiz. Yeni projelerimiz var bunları hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title