Haberler

Ünlü Sunucu Tahir Sarıkaya: Deniz Seki Açık Cezaevi'ne Nakledilecek

Güncelleme:

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan gazeteci-sunucu Tahir Sarıkaya, ünlü şarkıcı Deniz Seki hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BOMBAYI PATLATTI

Deniz Seki'nin cezaevinde şarkı yazdığını ve çıktıktan sonra da bir albüm çıkaracağını söyleyen Sarıkaya, bombayı patlattı.

"DENİZ SEKİ NAKLEDİLECEK"

Sarıkaya, "Adalet Bakanlığı'ndan aldığım bilgiye göre Deniz Seki 5 Haziran 2016 yılında Kocaeli Açık Cezaevi'ne naklediliyor." diyen Sarıkaya, stüdyodakileri şaşırttı. Sarıkaya, "Bunu yalanlarsa ben bu işi bırakacağım." dedi.

"AİLESİYLE ÇOK RAHAT OTURACAK"

Türkiye'de 4 kadın açık cezaevi olduğunu ifade eden Tahir Sarıkaya, "Deniz Seki'nin açık cezaevine girmesi demek nişanlısıyla, annesiyle çok rahat oturacak, jandarma olmayacak demek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tahir Sarıkaya Deniz Seki Beyaz TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (52)

tracers:

ya bu torbacıdan da kurtulamadık ! ne güzel sevinmiştik kanser diye ölüp gebercekti ! ODA REKLAM YALANI ÇIKTI ! tez günde çürür gidersin inşalahhh aşağlık adi kadın !

11
14
yanıtYanıtla
Esma:

SEN NASIL BIR INSANSIZ YAA!! NASIL BU KADAR ACIMASIZ,VICDANSIZ OLABILIYORSUN!!

yanıt2
yanıt3
Esma:

SEBEBI HER NE OLURSA OLSUN KIMSEYE BEDDUA ETME!!

yanıt6
yanıt2
Esma:

HASTALIK BU, YARIN SENIN BASINA GELMEYECEGI NE MALUM???

yanıt3
yanıt2
tracers:

esma hanım bu kadın iki çocuklu bir adam ile herkezin gözü önünde ilşki yaşamadı mı ? yazık değilmiydi o çocuklara, o anneye ! sonra torbacılıktan cezaevine girdi !elinde kuran ile cezaevinden çıktı ! kameralra şow yaptı sanki suçsuz yere yattı gibi ! aradan bir şkş hafta geçti, barlarda alemlerde çıktı tv lere, kuranı kitabı çabuk unuttu, bu tip kadın bu !

yanıt3
yanıt1
dombıra:

teröristleri terör övücüleri katilleri bu kadar cezalandırsanız ya. kadın 3 senedir yazık ya suçu ne onu da bilmiyoruz eroin imalatı mı pazarlaması mı ne yapmış içen bir sürü var onlar neden böyle ağır cezalandırılmadı anlamak mümkün değil. Murat karayılan özgürce gezsin katller ellerini kollarını sallasınlar insanın vicdanını sızlatan bir durum var bu işte çözemedim.

15
6
yanıtYanıtla
01:

Çok önemliydi nerde yattığı. . . .

17
3
yanıtYanıtla
sanatsever:

yıldız tilbesinde, ibrahım tatlıses ve saz heyetine kadar kullanmayan mı kalmış niye onları yakalayıp atmadınız içeride iş denize gelince aklınıza geldi

15
1
yanıtYanıtla
Ironi:

Sırf ona gücleri yetti herhalde

yanıt6
yanıt3
xxx:

içici ayrı satıcı ayrı şey. bu torbacı satıcı alıştırıcı senin sevdiğin sanatcıyı da

yanıt1
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title