Haberler

Tahir Sarıkaya'dan Didem Ürer'e 'Tanga' Sorusu

Güncelleme:

Beyaz TV suncusu Tahir Sarıkaya, Adnan Oktar'ın kediciklerinden Didem Ürer'e, "Müslümanlıkta tanga giyip havuza girmek var mıdır?" diye sordu.

Adnan Oktar'ın kediciklerinden Didem Ürer, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu.

"TANGA GİYİP HAVUZA GİRMEK VAR MIDIR?"

Sarıkaya, Ürer'e, "Dekoltenin sınırlarını her geçen gün biraz daha zorluyorsunuz. Müslümanlıkta tanga giyip havuza girmek var mıdır?" diye sordu. Buna karşılık Didem Ürer, "Kadın güzel bir varlıktır. Allah'ın bir nimetidir ve kadın güzelliğinin takdir edilmesinden hoşlanır. Müslümanlıkta var mıdır derken, Allah güzeldir, Allah güzeli yaratır ve Allah güzel olan her şeyi de sever ve Allah sevilmeyi sever. O yüzden de biz, güzel olan her şeyi gördüğümüzde hep sevgimizi Allah'a yöneltiriz. Orada güzelliği görüpte güzelliğe yönelmek değil, Allah'a yönelmek gerekir. Aksi Allah'ı gücendirir. Şimdi kadın da aynı şekilde güzelliğinin takdir edilmesinden hoşlanır. O yüzden bakımlı olur. Ama eskiden bugüne kadar getirilen din anlayışında; kadın bakımsız, son derece kötü görüntülerde bulunacak şekilde dolaşması tavsiye edilen bir varlık olarak bilinir. Hatta eve kapatılıp duvarlara sopayı asacaksınız, kadını camdan baktırmayacaksınız. Kadın akıllı bir varlıktır ve imanlı bir insandır. O yüzden de aklıyla hareket eder ama tabii ki güzelliğinin takdir edilmesinden hoşlandığı için bu şekilde hareket eder" şeklinde konuştu.

"OKAN BAYÜLGEN'İN PROGRAMINA KATILMAYI DÜŞÜNÜRÜZ"

Tahir Sarıkaya'nın, "Okan Bayülgen bir programında 'Adnan Oktar'ın programına katılmadan ölmek istemiyorum' dedi. Bayülgen'i programınıza davet eder misiniz?" sorusuna ise Ürer şöyle yanıt verdi: "Kendisi bizi programına davet etti. Biz de kendi programımıza onu davet ettik. Daha henüz bir anlaşmaya varamadık. Okan Bayülgen'in programına gitmeyi düşünebiliriz."

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Tahir Sarıkaya Okan Bayülgen Adnan Oktar Beyaz TV Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (15)

...Mobil-ANDROID:

Devlet nerdesin gormuyormusunuz dinimizi edepsizliklerine alet ediyorlar Allah bu medyaninda sizinde bin turlu belanizi versin.

37
1
yanıtYanıtla
öteki dünyamobilWeb@haberler.com:

Bu gurubun dinimize ne kadar zarar verdiği ortada. En düşündürücü yanı ise Ülkeyi yonetenlerin bu kişilere sessiz kalıcı çok düşündürücü.

38
0
yanıtYanıtla
figenmobilWeb@haberler.com:

Bu adnan oktar kendine mehdiyim diyormuş ve benim de dikkatimi çekti niye bu kanalı kapatmıyorlar harbiden ne bunlar kıyamet alemeti bence

28
2
yanıtYanıtla
gokhanmobilWeb@haberler.com:

Kiyametin alametlerinden biriside sahtekar hocalarin yayilip fetva vernesi

20
0
yanıtYanıtla
LundonmobilWeb@haberler.com:

Saklabanllk

12
1
yanıtYanıtla
mossadmobilWeb@haberler.com:

Hastayim lan şu kediciklere, bunlar için varya sünni bile olurum.

2
10
yanıtYanıtla
ali dilmenmobilWeb@haberler.com:

Bu cevaba söyleyecek kelime bulamdım vallahi beyin vücudu terk etmiş büyük ihtimal

12
0
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.com:

Programin ismi degisse kimse birsey demiycek ama playboy tv de islam konusmasinlar.

8
0
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Melih gökçek kedicikleri transfermi edecek ne

8
0
yanıtYanıtla
lapsekilimobilWeb@haberler.com:

Kedicikler iyiki var onlar benim hayalimi süslüyorlar.anladınız değilmi.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title