Haberler

Taekwondo Gençler Grup Şampiyonası Sona Erdi

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 15-16-17 Nisan 2014 tarihlerinde yapılan Taekwondo Gençler Grup Şampiyonası sona erdi.

Kelkit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda gerçekleştirilen 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları Genç Erkek-Genç Kız grup müsabakalarına 15 farklı ilin değişik okullarından 255 sporcu ile 45 antrenör katıldı.

Farklı kategorilerde 80 sporcunun ödül aldığı törende başarılı olan sporculara belge ve madalyalarını veren İlçe Kaymakamı Ozan Gazel, bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde de Kelkit'te güreş müsabakalarının yapıldığını ve başarılı bir sınav verdiklerini hatırlatan Gazel, "Halkımızın ve esnafımızın verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gerek ilçe tanıtımı açısından, gerekse ekonomik girdi açısından bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu ve daha büyük organizasyonlar için bir referans olduğunu özellikle belirtmek istiyorum." dedi.

Müsabakalar sonucunda erkeklerde 45 kilogramda Erzurum'dan Onur Tavşan, 48 kilogramda Erzurum'dan Selimcan Dağıstanlı, 51 kilogramda Erzurum'dan İlhan Burak Tavşan, 55 kilogramda Samsun'dan Cemal Yılmaz, 59 kilogramda Kastamonu'dan Ebubekir Elmacı, 63 kilogramda Samsun'dan Yasin Özdem, 68 kilogramda Artvin'den Enes Bakan, 73 kilogramda Tokat'tan Orkun Ateşli, 78 kilogramda Rize'den Emre Savaş ve +78 kilogramda Erzurum'dan Burak Uzun birinci oldu.

Bayanlarda ise 42 kilogramda Samsun'dan Selen Soytürk, 44 kilogramda Tokat'tan Hamiyet Togan, 46 kilogramda Kastamonu'dan Eda Derya Çekmece, 49 kilogramda Ordu'dan Songül Ayduvan, 52 kilogramda Trabzon'dan Duygu Yiğci, 55 kilogramda Giresun'dan Gülten Bebek, 59 kilogramda Kastamonu'dan Zeynep Sultan Ortaasyalı, 63 kilogramda Kastamonu'dan İlayda Çapulcuoğlu, 68 kilogramda Trabzon'dan Nursel Aydın, +68 kilogramda Ordu'dan Canan Kuru birinci oldu.

Müsabakalara katılan illerin madalya dağılımında ise erkeklerde Erzurum 8, Samsun 6, Trabzon 5, Kastamonu 4, Iğdır, Elazığ, Ordu, Erzincan 3'er, Amasya 2, Sinop, Rize, Tokat birer madalya, bayanlarda Samsun 10, Ordu 6, Kastamonu ve Giresun 5'er, Tokat 4, Sivas ve Trabzon 3'er, Artvin, Iğdır, Erzincan ve Sinop birer madalya sahibi oldu.

Ödül törenine Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Selman Eroğlu ve sporcular katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Gümüşhane Erzurum Kelkit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title