Haberler

Tadem Kursiyerleri Üniversite Hayallerine Kavuşuyor

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Aile Destek Merkezi (TADEM) bünyesinde açılan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) hazırlık kursu sayesinde girdikleri YGS’de iyi derece elde eden bayan kursiyerler, İlçe Kaymakamı Murat Erkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Aile Destek Merkezi (TADEM) bünyesinde açılan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) hazırlık kursu sayesinde girdikleri YGS'de iyi derece elde eden bayan kursiyerler, İlçe Kaymakamı Murat Erkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) tarafından açılan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) hazırlık kursu sayesinde binlerce öğrencinin yarıştığı üniversite sınavının ilk basamağı olan YGS'yi başarıyla geçen bayan kursiyerler, Kaymakam Erkan'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Kaymakam Murat Erkan'ın eşi ve aynı zamanda TADEM'ler Koordinatörü Çiğdem Erkan ile birlikte Kaymakam Erkan'ı makamında ziyaret eden bayan kursiyerler, kendilerine sağlanan imkandan dolayı Kaymakam Erkan'a teşekkürlerini ilettiler.

Gerek ziyaretten ve gerekse kursiyerlerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Erkan ise, daha zor olanı başaracaklarına olan inançlarının tam olduğunu söyledi. Asıl önemli olan şeyin diplomalı olmak değil, ahlaklı, nitelikli, bilinçli, donanımlı ve insanlığa faydalı bireyler olmak olduğunu ifade eden Erkan, kursiyerlere eğitim hayatlarında başarı dileklerinde bulunarak, "Başladığı günden bu yana Tatvanlı ev hanımlarına ve genç kızlara sosyal, kültürel ve mesleki alanlarda açılan kurslarla yasam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen TADEM'lerimiz, verilen seminer, yapılan etkinlik ve kampanyalarla hizmet vermeye devam etmektedir. Bu bağlamda; eğitimini tamamlamak üzere açık öğretime kayıtları yapılan ve ihtiyaç duyulan derslerde birebir destek alan kursiyerlerimizden örgün eğitime hiç girmemiş ya da bir şekilde tamamlayamamış kursiyerlerimize de bir üst eğitime geçişi için her türlü destek verilmektedir. Bu eğitimlerimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada devam etmektedir. Ben bu vesileyle tüm kursiyerlerimize hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kursiyer bayanlardan evli ve iki çocuk annesi Sermin Akdeniz ise; ilk, orta ve liseyi açık öğretim üzerinden tamamladığını belirterek, açılan YGS hazırlık kursu sayesinde de girdiği YGS'de iyi bir derece elde ettiğini söyledi. TADEM'de sıcak bir ortamda kaliteli bir eğim aldıklarını kaydeden Akdeniz, "Bizlere bu imkanları sağlayan başta kaymakamımız ve diğer yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bu kurslar sayesinde de üniversite hayallerimizi de gerçekleştirerek, eğitimimize devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Murat Erkan ve eşi Çiğdem Erkan, bayan kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim ettiler. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiğdem Erkan Murat Erkan Tatvan Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title