Haberler

Tadelle Elmaları Topladı

Güncelleme:

2014'te yepyeni ve ezberbozan bir iletişim kampanyasıyla sessizliğini bozan Tadelle, Vine merkezli çok mecralı kampanyasıyla bir ilke imza attı.

26. Kristal Elma ödüllerinde Dijital dalında "Yaratıcı Sosyal Medya İletişimi" kategorisinde Kristal Elma ödülü ve TV kampanyası kategorisinde Gümüş Elma ödülü Tadelle'nin "Klişe" kampanyasıyla Puck Communication ve Sanset Gıda'nın.

Tadelle, gençleri hedefleyen iletişim stratejisinin merkezine son yılların yükselen sosyal medya platformu "Vine"ı alarak sevilen Vine fenomenleri Nejat Uygur ve Sina Özer'in baş rollerini üstlendiği 7-9 saniyelik kısa filmleriyle ekran başındaki izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Reklam klişelerine meydan okuyan kampanyanın filmlerinde, geleneksel reklam filmi anlayışının aksine, packshot, demo ve slogan kullanılmadı. Ayrıca filmler Tv'de de Vine formatıyla yayınlandı. 20 adet TV filmine, sosyal medyada yer alan 10 Vine videosu ve açıkhava çalışmaları eşlik etti.

Çekimleri 3 gün süren toplam 30 film, büyük bir hızla gençlerin dikkatini çekerek sosyal medyada çok konuşuldu. Kampanya sonrasında Tadelle satışları bir önceki seneye göre %50 arttı. Facebook kullanıcı sayısı ve Vine'da video izlenme sayısı 1.000.000'u geçti. Tadelle, gençler tarafından en çok favlanan marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nejat Uygur Gümüş Sina Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title