Haberler

"Tacizci" Diye Teşhir Edilen Üniversiteli Ölmek İstedi

Güncelleme:

Antalya'da bir kız öğrenciyi "Taciz etti" diye teşhir edilen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki S.D., fakülte önünde intihar girişiminde bulundu.

Antalya'da bir kız öğrenciyi taciz iddiasıyla Üniversiteli Kadınlar Grubu üyeleri tarafından teşhir edilen Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğrencisi 21 yaşındaki S.D., fakülte önünde intihar girişiminde bulundu. Tedavisi yapılan S.D., "Tacizci değil, öğrenciyim." dedi.

SINIFA GİRİP TEŞHİR ETTİLER

GSF'de geçen hafta adı açıklanmayan kız öğrenciye yönelik Sinema ve Televizyon Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi S.D.'nin tacizde bulunduğu öne sürüldü. Kız öğrencinin kadın derneklerinden yardım istediği ve polise şikayetçi olduğu olayla ilgili öğrencilerden oluşan 'Üniversiteli Kadınlar Grubu', fakülte içerisinde protesto eylemi düzenledi.

Yaklaşık 30 kişi, o sıra derste olmayan S.D.'nin sınıfına girerek, öğrenciyi teşhir etti. Tüm fakülteyi dolaşan kız öğrenciler, kantinde karşılaştıkları S.D. ile tartıştı.

NOT BIRAKIP ÖLMEK İSTEDİ

Teşhir edilmeyi sindiremeyen S.D., bugün sabah saatlerinde fakülte binası girişinde intihar girişiminde bulundu. 'Ben tacizci değilim. Örgütlenmiş kinizme karşı duracak bir kimlik değilim, pek tabi insanım. Bir başkasına dokunacak yahut kendimi deşebilirim. Bu lekeyi bana atanlar, alın size yaşam hakkı istemiyorum' yazılı not bıraktıktan sonra karnına 4 kez bıçak sapladı.

S.D., çağrılan sağlık ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. S.D., yapılan müdahale sonrasında hayati tehlikesi bulunmadığı için taburcu edildi.

"GURURUM İNTİHARA İTTİ"

Örgütlenmiş kinizmin kurbanı olduğunu söyleyen S.D., "Yalan beyanlarla, ortada kanıt olmadan, hakkımda kötü sonuçlara neden olabilecek, üzücü şekilde sonuçlanabilecek, benim başıma dert olabilecek eylem yaptılar. Ortada bir neden ya da kanıt olmadan böyle bir eylem. Pek hak gözettiklerini sanmıyorum. Aslında tacize uğrayan biziz. Gelip masamızı dağıtıp, dersimizi bölüp, okulumuzu ve öğretim görevlimizle kavgaya tutuşup böyle pis bir olaya, 'kadın kolektifi' başlığı altında karıştılar. İzahını edeceğim bir suçum yok. Ama böyle bir girişimde bulundum bugün. Beni öyle anmalarını istemem. Tacizci değilim, gururum intihara itti." diye konuştu.

"BİR BIÇAĞIN ALTINA YATMAM GEREKİYORDU"

"Tacizci damgasını yemek istemem" diyen S.D. şöyle devam etti:

"Bu şekilde dolaşmak aslında direkt açık tehlike. Şuradan birisi çıkıp 'A sen o muydun, sen öyle birşey mi yaptın?' dese ve benim anlaşabileceğim bir eşikte olmasa, kötü etki altında kalabilirim. Buna engel olmak için yaptım böyle bir şeyi. Bir bıçağın altına yatmam gerekiyordu. Bu grup kolektif için suç duyurusunda bulunacağım, maddi manevi bana zarar verdiler. Bunun peşinde olacağım. Okul tarafından soruşturma da açılacak o öğrencilere. Ben de peşinde olacağım bu olayın. Böyle bir yakıştırmayla elbette yaşamayacağım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya Önemsiz Eğitim Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

ccc:

bu suclamayı yapanlar unıversıtede ogrencı kolektıflerı adıyla eylem yapan dhkp-c grubuna baglı mılıtanlar bunların her soyledıgı yalan bayılırlar ortalıgı karıstırmaya bıldıgın terorıst bunlar

21
0
yanıtYanıtla
Içimizden biri:

Bende bir anneyim. . kızında oğlu da var. . bazen kadınlar çok abartiyolar. . orda gencecik bir çocuğun geleceğini karartttılar. . zaten saldırmak için bahane arayan bir görüntüler var kadınların. . anlamadan öğrenmeden kendi kendilerine galeyana gelmişler. . o çocuğa iftira atan lar utansinlar. .

17
0
yanıtYanıtla
Antropos Mobil-IOS:

Vermicem vermicem şarkısını söylesen anlardı:) çocuğun gururunu kırmaya gerek yoktu.

8
0
yanıtYanıtla
GsliMobil-IOS:

Bu üniversite de bulunan öğrenci kollektifleri grubunu kınıyoruz okullarda marjinal gruplara yer yok..!

7
1
yanıtYanıtla
gayserili:

Pisman olan herkes sucsuz gibidir. Hatta sucsuzdan daha dikkatli bir hayata basliyorlar. Intihar edecegine tasin baska bir yere. Bir kac ay gizle kendini. Yeni bir hayata basla. Insanlar herseyi unutur.

2
2
yanıtYanıtla
vezir tonyukuk:

bu çocuğun suçu ispatlanamazsa aynı cezanın o tipsiz karılara verilmesi gerekir adalet bunu gerekt, r, r

4
0
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Arkadas hic korkmana gerek yok yapmadinsa Allah biliyor iftiraya kurban gitmissin Osmanliyida kadin yikmistir sen Allaha sigin yeter ki kadin Milletinden uzak dur

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tamamen kadınları kurgularından ibaret bir hadise Çocuk haklı delil ve şahit yok yönetimin ciddiyeti önemli gereği yapılırsa iyi olur

2
0
yanıtYanıtla
antepli müslüman:

yine mi antalya?

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yazık ya ALLAH kuru iftaradan korusun kötü bir durum tüm hayatını etkiliyor yada insanı bu şekilde ölüme kadar götürebiliyor neyseki kurtulmuş inş bu davasında da haklıysa yüce ALLAH yardımcısı olsun. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title