Haberler

Taciz Şüphelisini Kambur Yürüyüşü Ele Verdi

Güncelleme:

Samsun'da, 5 kadını apartman boşluğu ve asansörlerde sıkıştırıp elle taciz ettiği iddiasıyla aranan 24 yaşındaki Orhan Kemal K., kambur yürüyüşünden yakalandı.

Samsun'da 10 ay içinde yaşları 17 ile 30 arasında değişen 5 kadını apartman boşluğu ve asansörlerde sıkıştırıp elle taciz ettiği iddiasıyla aranan 24 yaşındaki Orhan Kemal K., mağdurların verdiği ifade doğrultusunda kambur yürüyüşünden yakalandı.

MAĞDURLARIN VERDİĞİ İFADELER YOL GÖSTERİCİ OLDU

İlkadım ve Canik ilçelerinde son 19 ay içinde yaşları 17 ile 30 arasında değişen 5 kadın çeşitli aralıklarla polise giderek tacize uğradıklarını söyledi. Şikayetçi kadınlar polise verdikleri ifadede, 20-25 yaşları arasında 1.80 boylarında zayıf, uzun boylu, kirli sakallı, şapkalı ve kambur yürüyüşü olan bir erkeğin, kendilerini apartman boşluğunda veya asansörün içinde sıkıştırıp elle taciz ettiğini söyledi.

ÖZEL EKİPLER TAKİBE ALDI

Polis şikayetçilerin verdiği ifadeler doğrultusunda şüphelinin robot resmini çıkartıp tüm ekiplere dağıttı. Olayların meydana geldiği İlkadım İlçesi'ne bağlı Fevziçakmak Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Fatih Mahallesi ile Canik İlçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde bu olayla ilgili oluşturulan özel ekipler devriye gezmeye başladı. Polis çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini de takibe aldı.

KABUR YÜRÜYÜŞÜ ZANLIYI ELE VERDİ

Özel ekip dün akşam İlkadım İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde mağdurların verdiği eşgale benzeyen kirli sakallı ve kambur yürüyüşü olan Orhan Kemal K.'yı şüphe üzerine gözaltına alıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Tüpçüde çalıştığı ve sabıkasız olduğu tespit edilen şüphelinin poliste suçunu itiraf ettiği bildirildi. Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilen mağdurlar da şüpheliyi teşhis etti. Polisteki işlemleri tamamlanan Orhan Kemal K. bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Kemal İlkadım Samsun Canik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (22)

eskişehirli:

buyrun bu dogunun herhangi bir ilinde olsaydı şimdi neler neler yazrdık degilmi faşistler

20
7
yanıtYanıtla
El aziz SedatmobilWeb@haberler.com:

Adana ve Samsun kardeş şehir ilan edilsin

12
9
yanıtYanıtla
KAPTAN MARKOSMobil-ANDROID:

samsun ve adana yi kardes sehir ilan ediyorum

12
8
yanıtYanıtla
El aziz SedatmobilWeb@haberler.com:

Adana ve Samsun kardeş şehir ilan edilsin

7
6
yanıtYanıtla
Taylan P.Mobil-IOS:

Samsunlu , normal yani

7
6
yanıtYanıtla
yuhhmobilWeb@haberler.com:

Yine mi samsun arkadaş :

11
2
yanıtYanıtla
ANGARALI:

YİNEMİ SAMSUN, BURADA FINDIK ÜRETİMİNİN DURDURULMASI KİVİ-LİMON-MANDALİNA ÜRETİMİNE AĞIRLIK VERİLMESİ GEREKİYOR. YOKSA BU VAKALARIN ÖNÜNE GEÇİLMEZ!!!!!

10
1
yanıtYanıtla
KRAL21:

ADLİYEDENDE DIŞARIYA SEVKEDİLECEK YANİ SERBET KALACAK HEPSİ BU

9
0
yanıtYanıtla
Ankaralı Mobil-ANDROID:

adana=samsun

5
3
yanıtYanıtla
Levent:

Genelevleri kapatıldıktan sonra fuuş on katına çıktı fiyatlarda onkatına çıkınca fakir kişiler bu taciz yapma yolunu seçmektedir burada gerçek suçlu kimdir????

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title