Haberler

Taciz Cinayeti Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Adana'da sözlü taciz nedeniyle çıkan kavgada 53 yaşındaki İlhami Yılmaz'ı öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı 29 yaşındaki Yılmaz Tilmesağır ile birlikte olaya karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Adana'da sözlü taciz nedeniyle çıkan kavgada 53 yaşındaki İlhami Yılmaz'ı öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı 29 yaşındaki Yılmaz Tilmesağır ile birlikte olaya karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin PTT Evleri Mahallesi'ndeki geçen pazartesi günü meydana gelen olayda, iddiaya göre 31 yaşındaki Hakan Aydın, eşi Döndü Aydın ve bir yakını ile birlikte kanepe almak için Esaf Yılmaz'ın sahibi olduğu mobilya mağazasına gitti. Alışveriş sırasında Esaf Yılmaz, Hakan Aydın'ın eşi Döndü Aydın'a sözlü tacizde bulundu. Durumu fark eden Hakan Aydın ile Esaf Yılmaz arasında kavga çıktı. Araya giren vatandaşlar Hakan Aydın'ı uzaklaştırdı.

Eşine laf atılmasına sinirlenen Hakan Aydın, durumu akrabalarına anlatıp, yardım istedi. Hakan Aydın akşam saatlerinde kardeşi Gürcan Aydın (27), Yılmaz Tilmensağır, Gazi Tilmensağır (27), Osman Yiğen (23), Ömer Faruk Kurt (19), İlter Coşkun (29), Tayfun Coşkun'u da (35) yanına alıp, Esaf Yılmaz'ın işyerine baskına gitti.

TATİLE GELEN AMCA ÖLDÜRÜLDÜ

Durumdan haberdar olan Esaf Yılmaz da İstanbul'dan tatil için Adana'ya gelen amcası İlhami Yılmaz ve kardeşi Enes Yılmaz'ı çağırdı. İki grup, Esaf Yılmaz'ın mobilya mağazasının önünde bıçak ve sopalarla birbirlerine girdi. Kavgada İlhami Yılmaz, Esaf Yılmaz ile Enes Yılmaz ağır yaralandı. Saldırganlar olaydan sonra kayıplara karıştı. Özel Başkent Üniversitesi Yüreğir Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İlhami Yılmaz, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay ile ilgili çalışma başlatan polis, kavgaya karışan 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, ifadelerinde olayın, Hakan Aydın'ın eşi Döndü Aydın'a laf atılmasından kaynaklandığını ileri sürdü. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliye sevk edildi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhami Yılmaz Yılmaz Hakan Enes Yılmaz Aydın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

SFY:

YAPILAN TÜM İFTİRALAR MİSLİYLE CEVAP BULACAKTIR ??? ALLAHIN ADALETİNE VE TÜRK ADALETİNE GÜVENİYORUZ İNANIYORUZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title