Haberler

    Tacchinardi: Pogba Yerine Üç Dünya Yıldızı Alınmalı

    39 yaşındaki eski futbolcu, Fransız yıldızın satılması durumunda Zidane satıldığında yapılan transferler gibi transferler yapılması gerektiğini düşünüyor.

    Juventus'un eski orta saha oyuncusu Alessio Tacchinardi, siyah beyazlıların Paul Pogba'ya muhtaç olduklarını ama satmaları durumunda da mutlaka üç dünya yıldızı almaları gerektiğini savundu.

    Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen 21 yaşındaki oyuncunun ismi, Real Madrid, Chelsea ve Manchester City ile anılıyor.

    Oyuncunun menajeri Mino Raiola da Pogba'yı almak isteyen kulübün en az 100 milyon avroyu gözden çıkartması gerektiğini söylemişti.

    Tacchinardi de Pogba'nın Juventus'tan ayrılmak zorunda kalması durumunda Zinedine Zizdane'nın ayrıldığı zamanki gibi üç önemli oyuncu ile Torino devi kadrosunu güçlendirmeli. Juventus, Zİdane'ı 59 milyon avroya (o dönemki transfer rekoru) sattıktan sonra kadrosunu Gianluigi Buffon, Lilian Thuram ve Pavel Nedved ile güçlendirmişti.

    Tuttosport'a konuşan Tacchinardi, "Juventus Tevez'e olduğu gibi Pogba'ya da muhtaç. Bu iki ismi takımdan çıkarttığınızda eksiklikleri çok hissediliyor. Kadronuzdaki Tacchinardi benzeri oyuncularla fark yaratamazsınız. Bunu Pogba ve Zidane gibi isimlerle yaparsınız. Juventus, üç yıldız alacak kadar Pogba'dan para kazanabilirse bunu yapabilir. Çünkü Pogba henüz 21 yaşında ve önümüzdeki 10 seneye damgasını vuracak bir isim. Onun yokluğu ancak bu şekilde kapatılır." ifadelerini kullandı.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Zinedine Zidane Real Madrid Paul Pogba Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title