Haberler

Tabzonsporlu Cardozo: Çin Girebileceğim Bir Macera Değil

Güncelleme:

Trabzonsporlu Oscar Cardozo, Çin'den gelen tekliflere sıcak bakmadığını belirterek "Ben Trabzon'a alıştım, Çin, artık benim girebileceğim bir macera değil." dedi.

Trabzonspor'un elinden ciddi rakamlarla çıkartabileceği oyuncular arasında yer alan Cardozo'ya özellikle Çin'den ciddi ön tekliflerin geldiği biliniyor. Ancak, Paraguaylı yıldızın Çin konusundaki fikirleri Bordo-Mavilileri üzecek cinsten.

CARDOZO ÇİN'İ DÜŞÜNMÜYOR

Menajerler vasıtasıyla yapılan öneriler için Trabzonspor, "Bize resmi teklif yapın, öyle konuşalım" mesajını çoktan gönderdi. Ancak burada görüşmeleri Paraguaylı futbolcunun tavrı tıkıyor. Bordo-Mavililer, 1 yıl sözleşmesi olan 33 yaşındaki oyuncudan hem iyi bir gelir bekliyor hem de satılması halinde verilen 2.5 milyon Euro'yu artı haneye yazmayı planlıyor. Fakat Cardozo'nun çok net bir dille Çin düşüncesini gündeminden çıkardığı belirtildi.

"BAŞKA TEKLİFLERE BAKALIM"

Yakın çevresine, "Ben Trabzon'a alıştım, ailemle çok iyi günler geçirdim. Çin, artık benim girebileceğim bir macera değil. Ya başka tekliflere bakalım ya da futbolu burada bırakabilirim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title