Haberler

Almanya'dan Iğdır'a Başkasının Cenazesini Gönderdiler

Güncelleme:

Almanya'da hayatını kaybeden Gülderen B.'nin cenazesi, ailesi tarafından Iğdır'a getirildi. Ancak Iğdır'da tabut açılınca içinden başka bir cenaze çıktı.

Almanya'da vefat ettikten sonra Iğdır'a gönderilen tabutun içinden başkasının cenazesi çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Almanya'da ölen 71 yaşındaki Gülderen B.'nin cenazesi, ailesi tarafından İstanbul Atatürk Havaalanından alındıktan sonra hava yolu ile Iğdır'a getirildi.

BAŞKASI ÇIKTI

Hacı Hüseyin Camisine getirilen cenazeyi yıkamak için açan B. ailesi ve cami imamı Hüseyin Yeşil, başka birinin cenazesiyle karşılaştı. Almanya'yla irtibata geçilmesinin ardından cenazenin Almanya'da vefat eden bir kimsesize ait olduğu, B.'nin cenazesinin Almanya'da kaldığı öğrenildi.

YIKILDILAR

Cami imamı Hüseyin Yeşil, dini vecibelerini yerine getirmek için tabutu açtıklarını ve cenazenin kendilerine ait olmadığını anladıklarını belirtti. Yeşil, bu arada diğer tarafın da hatanın farkına vardığını belirterek "İnşallah bizim cenazemiz gelecek, defnedeceğiz. Bu olayla rahmetlinin çocukları, torunları, yakınları ikinci defa yıkılmıştır. Bu karışıklık bunlara ikinci bir darbe vurmuştur desek yeridir." dedi.

B'nin cenazesinin yarın Almanya'dan uçakla getirileceği, yanlışlıkla getirilen cenazenin ise geri gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Almanya Iğdır Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

dddddd:

ya ne fark eder ıkısıde ölu zaten. . sonuçta elınıze bır cenaze gelmiş ne ısıtıyorsunuz daha. .

3
16
yanıtYanıtla
DERYA:

vefat eden kadın yıkamak için tabutu açan imim anlamadım ben.

11
5
yanıtYanıtla
memo:

mumyadan medet umanlar var. o daha körpe. mumya ya göre. .

yanıt1
yanıt0
ellidokuz:

nerde yazıyor vefat edenin kadın olduğu deryaaaaaaaaaaaaa

yanıt1
yanıt0
YAKINLARI SUÇLU:

ORADAN BUNU GÖNDERİRKEN YAKINLARI HİÇ YÜZÜNE BAKMAMIŞ MI? ŞİMDİ PSİKOLOJİMİZ BOZULDU YIKILDIK BİTTİK DİYEREK ALMANYADAN TAZMİNAT ALMAYA KALKAR BU UYANIKLAR.

7
2
yanıtYanıtla
HUHUU:

Adam soy adını hak etmis

1
1
yanıtYanıtla
KARTAL:

KİME NİYET KİME KISMET TÜHHHHH KİMSESİZ ADAM NE GÜZEL DUALARLA GİDECEKDİ ALLAH RAZI GELMEDİ KISMET DİİİİİİLMİS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title