Haberler

'Tablo Salı Günü Netleşecek'

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu Adaylığıyla İlgili "İlk Ne Söylediysem Bulunduğum Yerdeyim" Dedi.

"Sayın Baykal bir uzlaşma süreci içinde yeni bir aday belirlenebilirse o adayı destekleyebileceğini ifade etti"

"İlk ne söylediysem bulunduğum yerdeyim"

"Salı günü il başkanlarımız toplanacak. Asıl salı günü belli olacak. Ondan sonra tablo biraz daha net olarak ortaya çıkacak"

-FOTO GALERİ

-FOTO GALERİ

- VİDEO

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ile yaptığı görüşmenin ardından bugün Ankara'dan İstanbul'a geldi. Nikah daveti için İstanbul'a geldiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Baykal ile yaptığı görüşmelerle ilgili soru soran basın mensuplarına, "Sayın Baykal'la görüştüklerimi dün açıkladım" derken adaylığına ilişkin olarak ise, "İlk ne söylediysem bulunduğum yerdeyim" dedi.

Kılıçdaroğlu,CHP'nin yeni genel başkanının il başkanları toplantısında görüşüleceğine işaret ederek, " Salı günü il başkanlarımız toplanacak. Asıl Salı günü belli olacak. Ondan sonra tablo biraz daha net olarak ortaya çıkacak"diye konuştu.

Kılıçdaroğlu Baykal'ın geri döneceği yönünde bir izlenip edinip edinmeği konusunda ise, " Ben o konularda yorum yapmak istemiyorum. çünkü Sayın Baykal'ın iradesinin yerine geçip görüş bildirmek doğru değil. Ama edindiğim izlenimi söyledim. Sayın Baykal bir uzlaşma süreci içinde yeni bir aday belirlenebilirse o adayı destekleyebileceğini ifade etti" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu kendisinin büyük oranda destek gördüğü yolunda kamuoyu yoklamaları neticesi olduğu konusunda ise, " Kim destek veriyorsa teşekkür ederim " diye cevapladı. Kılıçdaroğlu,"Baykal'ın istifasından sonra oyların artmasını nasıl değerlendiriyor sunuz?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Murat çAKIR-İSTANBUL DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title