Haberler

Tabletini Kıran 4 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü

Güncelleme:

Tayland'ın Surat Thani şehrinde yaşanan olayda 19 yaşındaki bir genç, 4 yaşındaki bir çocuğu tabletini kırdığı için öldürdü ve polis tarafından tutuklandı.

GÖLETTE ÖLÜ BULUNDU

İsmi belirtilmeyen zanlının şehrin Chaiya semtindeki büyük köylerden birinin ağasının evlatlık oğlu olduğu gelen bilgiler arasında. Olay şöyle gerçekleşti: 4 yaşındaki çocuğun ailesi, polise Wat Watvichittararam ilkokulundaki bir öğretmenin emeklilik yemeğine götürdükleri çocuklarının kayıp olduğu bilgisini verdi. Chaiya emniyet müdürü, Chokchai Srathongro ise bölgedeki köylü ve misafir herkesin çocuğu arama çalışmalarına yardım etmesini istedi ve çocuk en sonunda okulun 100 metre ilerisindeki bir gölette ölü bulundu. Çocuğun yüzünde ve sırtında yara ve darbe izleri vardı.

İÇ KANAMADAN ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Adli tıp raporuna göre; çocuğun gövdesine sert bir cisimle vurulmuş ve darbe sonucu karaciğeri çalışamaz hale geldi. Orada iç kanama başladı ve nefes alamadığı için 4 yaşındaki küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Bölge halkına yapılan soruşturmada suçunu hemen itiraf eden genç adam, babasının kendisine geçen hafta aldığı son model tabletini yere düşürdüğü için çocuğa çok sinirlendiğini çünkü yeni tabletin düşünce kırıldığını söyledi. "Tabletimi kırdığı için çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Onu alıp okulun arkasındaki bir palmiye ağacının oraya götürdüm. Yaklaşık 15 kez başına ve gözdesinde sopayla vurdum ve sonra da cesedini gölete attım" diyen genç, ölüme sebebiyet vermek suçundan yargılanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayland Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

gzd:

Allah belanı versin pislik

59
1
yanıtYanıtla
basak:

asın bunu.

39
3
yanıtYanıtla
KÜBRA:

İŞTE TEKNOLOJK ALETLERE TABLET BİLGİSAYAR TELEFONLARA BAĞIMLILIĞIN ÖRNEĞİ , GENÇLİĞİN GELDİĞİ NOKTA.

23
9
yanıtYanıtla
Antalyalı:

Bunu ve bu gibileri halka açık meydan da asılacak ve diğer insanlara ibret olsun

23
3
yanıtYanıtla
izmirli:

vay beyin yoksunu idam etsinler bu pisliği yeridir çünkü içerden çıkınca telefonunu kıranı da öldürür

24
2
yanıtYanıtla
derya:

allah seni bildiği gibi yapsın

8
1
yanıtYanıtla
fazıl:

Değersiz bir tablet için belki de çin malı bir ürün için kendi çocuğuna kıymak inanılmaz bir şey bu Yahudilerin kendi çocuklarına dahi merhameti yok. . .

4
3
yanıtYanıtla
lost_soul:

geçen senelerde amerikada xbox''ı düşürdü diye 3 yaşındaki çocuğu hastanelik eden adam geldi aklıma. . . . hastalık seviyesinde teknoloji aşkı ''beyni'' ve ''düşünceyi'' öldürüyo. . . ''insanlığı'' hiç söylemiyorum bile. . .

7
0
yanıtYanıtla
derya:

siz nasıl bir pisliksiniz

5
1
yanıtYanıtla
duman:

oldurmekten degil, olume sebebiyet vermekten yargilanacak :P

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title