Haberler

Tabela Var, Gören Yok

Çanakkale’de, tatil günlerinde trafiğe kapatılan Değirmenlik sokakta, uyarı levhasını görmeyen sürücüler, kazaya neden oluyor.

Çanakkale'de, tatil günlerinde trafiğe kapatılan Değirmenlik sokakta, uyarı levhasını görmeyen sürücüler, kazaya neden oluyor.

Çanakkale'de, İl Trafik Komisyonu, Değirmenlik sokağın resmi tatil günlerinde trafiğe kapatılmasına karar verdi. Alınan karar uygulamaya konuldu. Kararın duyurulması için de, Değirmenlik sokağa çıkan kavşaklara tabelalar yerleştirildi. Ancak tabelaların boyutu, sürücülerin dikkatini çekmeyince, kazalar kaçınılmaz oldu. Hamdibey sokaktan Değirmenlik sokağa dönmek isteyen bir sürücü de yasağın kurbanı oldu. Tabelayı ve yoldaki direkleri göremeyen sürücü, Değirmenlik sokağa döndüğü esnada, bariyerlere çarptı. Araca her iki taraftan zarar veren bariyerler, otomobilin ilerlemesini de engelleyince çekiciye haber verildi. Araç çekici ile bulunduğu yerden alındı.

Trafiğe kapatılan sokakta, uyarı levhalarının yetersiz olduğunu öne süren vatandaşlar ise bunun daha belirgin hale getirilmesini istedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title