Haberler

    T-Hos'un Cloud Bir Altyapıya Sahip Olmasının Hukuk Büroları Açısından Avantajı Nedir?

    HOS Satış ve Pazarlama Departman Müdürü Ahmet Mert, T-HOS'un cloud altyapıya sahip olmasının avantajlarını Wise TV'ye anlattı.

    T-HOS Satış ve Pazarlama Departman Müdürü Ahmet Mert, T-HOS'un cloud altyapıya sahip olmasının avantajlarını Wise TV'ye anlattı.

    Mert, "T-HOS Microsoft Hukuk Otomasyon Sistemi partnerlerindendir. Aynı zamanda Microsoft cloud altyapısını kullanmaktadır. Bir avukat verilerine her yerden 7/24 ulaşmak istediğinde T-HOS ile bir server yatırım maliyeti yapmak zorundadır. Bu server yatırım maliyetleri yalnızca yapmakla kalmayıp aynı zamanda bu server'da biriken verilerin de güvenli bir şekilde yedeklemesini yapmakta ve güvenliğini sağlamak zorundadır. Dolayısıyla burada ek bir bilgisayar uzmanından danışmanlık hizmeti almak gibi maliyetler de oluşmaktadır. Hukuk bürolarına baktığınızda böyle bir server yatırım maliyetine şuanda  birçok hukuk bürosu katlanmak istemeyecektir. Dolayısıyla Azure burada çok ciddi anlamda bir çözüm üretmektedir. Çok ekonomik maliyetlerle datalarınıza 7/24 her yerden ulaşabilmektesiniz. ve her gün bu datalarınız yedeklenmekte ve güvenliği sağlanmaktadır. Hukuk bürosunda bilgisayarlar çalınabilir veya bozulabilir böyle bir durumda eğer o veriler düzenli bir şekilde yedeklenmediyse o datalarınız kaybolur" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ahmet Mert Microsoft Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title