Haberler

SYRİZA Ankara'daki Katliamı Protesto İçin Herkesi Sintagma'ya Çağırdı

Güncelleme:

Yunanistan'daki iktidar partisi SYRİZA, Ankara'daki ikiz bombalı saldırıları protesto için herkesi bu akşam Meclis binasının önündeki Sintagma meydanına çağırdı.

Yunanistan'daki iktidar partisi SYRİZA, Ankara'daki ikiz bombalı saldırıları protesto için herkesi bu akşam başkent Atina'nın en önemli meydanı olan, Meclis binasının önündeki Sintagma meydanına çağırdı.

SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR

Syriza Partisi Merkez Komisyonu'nun bugün düzenlediği toplantının açılışında Ankara'da barış yürüyüşü öncesinde düzenlenen bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenler için bir dakika saygı duruşunda bulunuldu. SYRİZA Partisi Merkez Komisyonu saygı duruşu sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Erdoğan hükümeti, Türkiye ve civarındaki bölgelerde demokrasiye ve barışa karşı düzenlenen devamlı saldırılar konusunda hesap vermelidir. Etrafımızda hüküm süren terör rejimine tek cevap, demokrasinin ve barışın galip gelmesi için mücadeleye devam etmektir. Herkesi bugün saat 18.00'de Sintagma Meydanı'nda düzenlenecek protesto gösterisine çağırıyoruz."

SALDIRIYI ŞİDDETLE KINADILAR

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı da yaptığı açıklamada, Ankara'da yaşanan terör saldırısının, "Bu sabah Ankara'da meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölmesine sebep olan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Masum kurbanların ailelerine başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz." sözleriyle kınadı. Aynı zamanda Yunanistan Komünist Partisi KKE ve ana muhalefet partisi Nea Dimokratia, yaptıkları açıklamalarla barışa karşı yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

askerMobil-ANDROID:

bu Yunanlılar Erdoğan dan bu kadar nefret ediyorlarsa sen doğru yoldasın reis. Adam izindeyiz.

60
29
yanıtYanıtla
yapıştır:

yunanlılar bile türklerden daha insan çıktı

39
44
yanıtYanıtla
Diyarbakir:

Yandaşın koruyor.

yanıt1
yanıt0
Ömer:

ulan okadar şehit oldu ses yok ayrılıkçılar kendileirini vursalar bile ayaklanıyorlar.

41
22
yanıtYanıtla
BabaMobil-IOS:

Dünya AKP bin ne mal olduğunu biliyor ama bizim mallar uyuyor

21
39
yanıtYanıtla
Nalet olsun insanlığınıza:

Yunan diye kötülediniz siz faşistlerden daha insan

22
28
yanıtYanıtla
KARTAL:

ulan yunan milleti isallah pkk kadar basınıza kayalar yağsın bizden daha beter olun aminnnn . . . . . . . . . . . . . . . . .

33
15
yanıtYanıtla
Ali:

He he siz önce Lavrion,samos,Atina,Pire...gibi desleklediğiniz törerist kamplarını kapatın.sonra yaptığınız miting anlam kazanır.pkk dhkpc örgütleri beslemeyi bırakın.

30
16
yanıtYanıtla
doğan:

katil akp defol ülkemden

17
23
yanıtYanıtla
mumia abu jamal:

Akp liler bir yunan etmezsiniz.

18
18
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title