Haberler

Suya Kapılan Gencin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Muş’ta serinlemek için Murat Nehri’ne girdikten sonra kaybolan Beytullah Tuna’nın (19) cansız bedenine ulaşıldı.

Muş'ta serinlemek için Murat Nehri'ne girdikten sonra kaybolan Beytullah Tuna'nın (19) cansız bedenine ulaşıldı.

Merkeze bağlı Karaköprü köyünden yün yıkamak için ailesiyle birlikte dün Kıyık köyüne giden Beytullah Tuna (19), burada serinlemek için Murat Nehri'ne girdi. Tuna'nın bir anda gözden kaybolduğunu gören arkadaşları ve nehirde yün yıkayan köylüler, durumu hemen jandarma, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Köylülerin arama çalışmalarına olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri de katıldı. Yapılan aramaların sonuç vermemesi üzerine Bitlis Emniyet Müdürlüğü Su Altı Dalgıç Arama Ekibi çağrıldı. Bugün sabah saatlerinde tekrar başlatılan arama çalışmalarında Tuna'nın cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, Tuna'nın cansız bedenini sudan çıkarırken ailesi ise ayakta güçlükle durdu. Daha sonra Tuna'nın cansız bedeni olay yerine çağrılan ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Nehri Karaköprü 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title