Haberler

Suudi ve Türk Futbolcular Hazırlık Maçında Kavga Etti: 4 Yaralı

Afyonkarahisar'da kamp yapan Suudi Arabistan 1'inci Lig takımlarından Al Jeel ile Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor arasında oynanan hazırlık maçında kavga çıktı, 4 futbolcu yaralandı.

Afyonkarahisar'da kamp yapan Suudi Arabistan 1'inci Lig takımlarından Al Jeel ile Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor arasında oynanan hazırlık maçında kavga çıktı, 4 futbolcu yaralandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Al Jeel, Atatürk Stadı'nda Afjet Afyonspor ile dün saat 19.00'da özel maçta karşılaştı. Maç içinde sık sık tartışan iki takım futbolcuları, ilk yarı birbirine girdi. Teknik heyetlerin uyarılarıyla ayrılan futbolcular, maçın 85'inci dakikasında bir kez daha tartışmaya başladı. Hazırlık kamplarını organize eden şirketinin saha içi güvenlik bulundurmaması nedeniyle futbolcular arasındaki tartışmaya takım yöneticileri dışında müdahale eden olmadı.

4 FUTBOLCU YARALANDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir grup taraftar da sahaya girdi. Teknik heyetler ve Afyonsporlu yöneticilerin araya girmesiyle kavga ayrıldı. Kavga sonrası Al Jeel futbolcusu Hasan Mansur ile Afjet Afyonspor oyuncularından Ömer Çelik, İlhan Aydoğan ve Murat Yılmaz yaralandı. Afyonsporlu futbolcular ayakta tedavi edilirken, Hasan Mansur başına aldığı darbeler nedeniyle Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Mansur'un kafatasının üst bölgesinde darbeye bağlı oluşan göçükten geceyi gözlem altında geçirdiği belirtildi.

YÖNETİCİLER BİRBİRİNE SARILDI

Kavgayı yatıştıran iki takım yöneticileri olay sonrası birbirine sarılarak dostluk görüntüsü verdi. Karşı takım oyuncularının maç boyunca sakatlamaya yönelik sert tutumu sonrası olayların başladığını anlatan Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, olay çıkaran oyuncunun takımdan gönderileceğini anlattı. Afyonsporlu bir oyuncunun gözünün şiş olduğunu kaydeden Sel, "Arap takımı oyuncularından birisi de başından yaralandı. Plastik cerrah müdahale edecek. Özel bir odada müşahede altında tutuyorlar. Böyle bir durum olmasını istemezdik. Bize olay çıkaran oyuncuyu kesinlikle takımda tutmam" dedi. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan Salih Sel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

SADDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

ADAM OLAMIYACAĞIMIZ BURDAN BELLİİ MİSAFİRE TAHAMÜLÜMÜZ BİLE KALMADII MALESEF

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title