Haberler

Ülkesinde Geleneksel Kıyafet Zorunlu Olan Prens Türkiye'de Şortla Gezdi

Güncelleme:

Dünyanın en zenginlerinden olan Suudi Arabistanlı iş adamı Prens El Velid Bin Talal, ülkesinde giydiği geleneksel kıyafetlerinin aksine Türkiye'de şortla gezdi.

Dünyanın en zenginleri listesinde 34'üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı iş adamı Prens El Velid Bin Talal, ailesi ve şirket müdürlerinden oluşan 35 kişiyle geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesindeki tatilinin üçüncü gününde, kente gelen ünlülerin uğrak yerlerinden Aquarium Kitchen Cafe'nin bir bölümünü kapattı.

MODA KANALI İZLEDİ

Moda kanalı Fashion TV'yi izleyen, sıcak havada serin tutacak karpuz gibi mevsimsel yiyecekler tüketen ve internette kendisiyle ilgili çıkan haberleri de kontrol eden Prens Talal'ın kenti sevdiği, yatırım için mekan ve arazi baktırdığı öğrenildi.

KEYİF YAPTI

Daha sonra alkolsüz meşrubatlarla birlikte kuruyemiş, karpuz, kavun ve mevsimsel meyvelerden oluşan tabak masaya getirildi. Prens Talal, kendisi için özel olarak konulan 120 ekran televizyonda moda kanalı Fashion TV'yi de seyretti. Mekanın internet bağlantı şifresini garsonlardan alarak cep telefonuyla bir süre çeşitli internet sayfalarında gezinti yapan Prens Talal, basında hakkında çıkan haberlere göz gezdirdi. Ara sıra oturduğu yerden kalkarak diğer müşterilerle sohbet eden Prens Tatal, ilçede aylık yayın yapan Şamata Magazin Dergisi sahibi Seycan Akman ile hatıra fotoğraf da çektirdi.

5 KİLOMETRE YÜRÜDÜ

Ailesini, Aquarium Kitchen Cafe'de bırakan Prens Talal, şirket müdürleriyle birlikte saat 01.00'de Yat Limanı'ndan başlayarak Atatürk Caddesi sahil yürüyüş yolundan Uzunyalı Mevkii'ne kadar insanların arasına karışarak 5 kilometre yürüdü. Şirket müdürleriyle konuştuğu görülen Prens Talal, kendisini tanıyan Arap kökenli yabancı turistlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Prens ve beraberindekiler, saat 02.30'da ilçe merkezinden ayrıldı.

5 BİN DOLAR BAHŞİŞ BIRAKTI

Suudi Arabistanlı İşadamı Prens El Velid Bin Talal'in 20 kişilik ailesi ile bir süre kafeteryada oturarak su ve alkolsüz meşrubatları içen Velid'in, gelen hesaba 5 bin dolar bıraktığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Prens El Velid Bin Talal Türkiye Muğla Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (15)

SUDİ VAHABİ SELEFİ KATİLER:

SİZİN ALLAH BELANIZI VERSİN BABASIDA FIRANSADA PILAJ KAPATMIŞTI PİSLİKLER LAGAM FARELERİ

11
2
yanıtYanıtla
PAPUA YENI GINELI:

SIZE NE LAN ZIBIDILER, ADAM NE ISTERSE ONU GIYER. SIZEMI KALDI AHKAM KESMEK HIRBOLAR. ADAM ISTER SORT GIYER ISTER DAL DASSAK ACIK GEZER, SIZE GIRIP CIKAN NE BEN ANLAMADIM. . . .

3
5
yanıtYanıtla
Ccc:

Cahil zavallactirimis müslümanlarin prensi

3
2
yanıtYanıtla
Kürdi:

insan neyse odur doğal kıyafetiyle daha güzeldir bence

4
0
yanıtYanıtla
TALAL):

tellale bak beeee :))))) keşke en kuzeyde olsaydım araplardan ne kadar uzak olursan o kadar iyidir.

2
2
yanıtYanıtla
sabire:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınzaten anlamıyorum bunlar hep böyle karılarını kapatırlar kendileri şortla gezerler

1
1
yanıtYanıtla
hak hakikat:

arap milleti normal ya şortu olmasaydı

0
2
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

13. 800 tl uvvvvvvvvvvvv bizim oraya da gelse bu araplar

2
0
yanıtYanıtla
Ibillerli:

Tatil nedir ÖZGÜRLÜKTÜR, DINLENMEKTIR, RAHATLAMAKTIR, Adam onun icin Tatil yapiyor.

1
0
yanıtYanıtla
peri:

gülme krizi geldi bana :))))))))))))

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title