Haberler

Suudi Müftü: Şiddetli Açlık Halinde Karınızı Yiyebilirsiniz!

Güncelleme:

Arap müftü bir fetvasında, "Bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yiyebilir" dedi.

Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı. İran haber sitesi Al Aram'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada müslüman bir erkeğin belirli koşullarda karısını yiyebileceği belirtiliyor.

"ÇOK AÇSANIZ EŞİNİZİ YİYEBİLİRSİNİZ"

Fetvada, bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yemesine izin veriliyor. Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı iddia edildi.

FETVA GERÇEK DIŞI ÇIKTI

Suudi Arabistan Genel Müftüsü Şeyh Abdülaziz el-Şeyh'in "şiddetli açlık halinde erkek eşini yiyebilir" şeklinde bir fetva vermediği ortaya çıktı.

İran'a yakın olarak görülen Arap medyasında yayılan iddia, Arap ülkelerini yanı sıra, Türkiye ve tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.

"MÜSLÜMANLARDAN ÖÇ ALMAK İSTENİYOR"

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'ya açıklamada bulunan Müftü Abdülaziz el Şeyh, yayılan bu yalan haberle, Suudi Arabistan'dan ve Müslümanlardan öç alınmak istendiğini söyledi. Müftü, bu yalanla kendisinin İslam dünyasındaki itibarını yok etmek isteyenlerin aslında İslam'a yönelik bir saldırı yaptığını vurguladı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sultan Abdülaziz Suudi Arabistan Müftü İran Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (339)

BU MÜFTÜ VAHHABiDiR....???:

Arkadaslar lütfen beni iyi dinleyin, , , Islamiyet 610 tarihinde, Peygamberimizin liderliginde basladi, , Sonra 632-660 yillari arasinda dört büyük halife vazife yaptilar, , Sonra 660-750 arasi Emeviler, Sonra 750-1250 arasi Abbasiler, , Sonra 1250-1299 arasi selcuklular, , Sonra 1299-1923 arasi Osmanlilar sünni islama hizmet ettiler, , 1923 den itibaren dünyadaki müslümanlar yalniz kaldiklari icin darmadagin oldular, , parcalara ve cesitli guruplara ayrildilar, , suudi yönetimi Vahhabilerin kontrolündedir, , , bütün proplemler:Islam dünyasinin dini bir lideri olmamasindan kaynaklaniyor. . .

26
4
yanıtYanıtla
Kadınbudu Köfte:

Kadınbudu köfteyi yanlış mı anlamış bu herif

27
2
yanıtYanıtla
ay yildiz oglu:

Vay bizim Recep in göz nuru konusmus. . . hadi AK Davarlar kendi kendinizi yemeye baslayin Türkiyem sizden biran önce kurtulsun.

2
26
yanıtYanıtla
NazomobilWeb@haberler.com:

Allahııım yetiş bu insanlık dışı yaratıklar helak olsun inşAllah

23
1
yanıtYanıtla
kemalist müftü:

Hayret bisey yav, , , ilk defa böyle bisey duyuyorum, zaten bu devirde dünyada sünni din adami hic kalmadi, kimisini mustafakemal yok etti, kimisinide suud hükümeti yok etti, kimisinide isid yok etti, kimsinide iran yok etti, dünyada bir tane bile sünni din alimi kalmadi, , artik bundan sonra her an kiyamet kopabilir, ,

13
10
yanıtYanıtla
haanMobil-ANDROID:

islamiyet mukemmeldir onu kuculten ve sahip cikmayan biziz. islamiyet hata yapmaz musluman hata yapar lutfen inancimiza zarar verecek ve din dusmanlarina firsat verecek yorumlardan kacinalim..

19
3
yanıtYanıtla
Hadisi serif:

” Ümmetimden başı sarıklık yetişmiş bin alim kişi deccale tabi olacaklar ” Hadisi serif. Türemeye basladi öyle insanlar. Sahte alimler hocalar. . Türkiyedede var bidene ismini tam bilmiyom oktar mi yaydarmi neydi. .

17
4
yanıtYanıtla
HAK YOLU:

ALLAH AŞKI ICIN SU ISLAM DININE ZARAR VERMEYIN ARTIK NE KADAR FITNE BOZGUNCULUK YAPSANIZ DA BOS CUNKU BU DININ KORUYUCUSU ALLAH DIR BOZGUNCULARA SADECE MUHLET VERILDI SANMAYIN KI KAZANIYOSUNUZ

14
7
yanıtYanıtla
ZxcvbMobil-ANDROID:

Cok şükür dinsizim

11
10
yanıtYanıtla
ahmet:

bu bence müftü taklidi yapan inançsız biri. zira ben arap ülkelerini yönetenlerin müslüman olduklarına inanmıyorum.

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 339 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title