Haberler

Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan Ertuğrul Sağlam'a Teklif

Güncelleme:

Eskişehirspor'la yollarını ayıran Ertuğrul Sağlam'ın adı Suudi Arabistan Milli Takımı için geçiyor. Deneyimli çalıştırıcı da bu duruma sıcak bakıyor.

Son olarak Eskişehirspor'u çalıştıran ve şu sıralarda ekibiyle birlikte izleme-tarama çalışmaları yapan deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın gündeminde olduğu kaydedildi.

ARAPLARIN İLK SIRASINDA

Bugün'de yer alan habere göre; Sağlam, genç bir teknik direktör olmasına karşın, Beşiktaş gibi büyük bir takımı çalıştırmış olması, Bursaspor'u şampiyonluğa ulaştırması ve Müslüman olması nedeniyle Araplar için listenin ilk sırasında yer alıyor.

SCHUSTER DE LİSTEDE

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Ahmed Aid, Sağlam'ı hayranlıkla takip ettiklerini ve başarılı teknik adamın teklif götürmeyi planladıkları antrenörlerin başında geldiğini söyledi. Suudi Arabistan Milli Takımı için Ertuğrul Sağlam'la birlikte Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster de yer alıyor. Daha önce verdiği beyanatlarda milli takım çalıştırmak istediğini belirten Sağlam'ın, Araplar'dan gelecek teklife sıcak bakacağı kaydedildi.

GRUPTAN ÇIKAMADILAR

Son olarak Asya Kupası'na katılan Suudi Arabistan, mücadele ettiği B Grubu'nda 1 galibiyet, 2 yenilgi alarak grup aşamasında elendi. Takımın başında 15 Aralık 2014'te göreve getirilen Rumen hoca Cosmin Olaroui bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ertuğrul Sağlam Suudi Arabistan Eskişehirspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (56)

Sağlam adam:

adamdır ertuğrul rabbim iyi insanların önünü açsın

41
3
yanıtYanıtla
mşimşek:

güzel insan allah yolunu açık etsin

38
1
yanıtYanıtla
Fatih Kılıç Mobil-IOS:

Ertuğrul Sağlam başarılı bir isim kesinlikle doğru bir karar vermiş Suudiler.

37
0
yanıtYanıtla
gariban:

BENCE BEN FB Lİ OLARAK ERTUĞTUL SAĞLAM ÇOK KALİTELİ KARAKTERLİ VE BEYEFENDİ ADAM GİBİ ADAM ÇOK İYİ BİR İNSAN ENBAŞINDAN RABBİM YOLUNU AÇIK VE BAHTİYAR ETSİN

33
0
yanıtYanıtla
TexasMobil-IOS:

ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM!!

32
1
yanıtYanıtla
kapkara:

Adam gibi adam Ertuğrul sağlam yakışır vallahi. . .

31
1
yanıtYanıtla
RİZE:

TAKDİR ETTİĞİM BİR KİŞİ YOLUN AÇIK OLSUN HOCA

31
1
yanıtYanıtla
RIZELI KAZIM:

GIT ERTUGRUL HIC DÜSÜNME SUUDI ARABISTAN COK GÜZEL COK MODERN YER -SENDE ORADA FUTBOLUN KRALI OLURSUN - 4 TANEDE SUUD DILBERI ALIRSIN. OH SUYUNDAN DA KOY

11
20
yanıtYanıtla
gundi:

ertuğrul sağlam diye yazılır adamın kralı diye okunur

31
0
yanıtYanıtla
gayserili:

Adamin dibi.

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title