Haberler

Suudi Arabistan'da Hac Mevsimi

Hac ibadeti için gelenlerin kutsal topraklara girişinin tamamlandığı, yurt dışından 1 milyon 389 bin 53 kişinin geldiği belirtildi.

Hac ibadeti için Suudi Arabistan'a gelenlerin kutsal topraklara girişinin tamamlandığı, yurt dışından 1 milyon 389 bin 53 kişinin geldiği bildirildi.

Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'da yer alan habere göre, İçişleri Bakanı ve Yüksek Hac Komitesi Başkanı Emir Muhammed bin Nayif bin Abdulaziz, hacı adaylarının kutsal topraklara girişi münasebetiyle Kral Abdullah bin Abdulaziz'e bir mesaj iletti.

Emir Muhammed, mesajında kara, hava ve deniz yoluyla yurt dışından gelen hacı adaylarının kutsal topraklara girişinin tamamlandığını, bunun için tüm kolaylıkların sağlandığını belirtti.

Emir Muhammed, yurt dışından 1 milyon 389 bin 53 hacı adayının geldiğini, bunlardan 757 bin 981 ile yüzde 55'ini erkeklerin, 631 bin 72 ile yüzde 45'ini kadınların oluşturduğunu kaydetti.

Geçen yıla oranla yurt dışından gelen hacı adayı sayısının 8 bin 545 kişiyle yüzde 0,6 arttığını ifade eden Muhammed, 163 milletten insanı karşıladıklarını dile getirdi.

Suudi Arabistan yurt içinden hacı adayı sayısına ilişkin ise bilgi verilmedi. - Suudi Arabistan

Kaynak: AA / Güncel

Suudi Arabistan Hac Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title